Dong energy

Dong Energy is een relatief grote aanbieder van energie, die we een stuk minder goed kennen dan de grote drie in Nederland (Eneco, Nuon en Essent). Dat heeft onder andere te maken met het feit dat Dong Energy over de grens veel groter is en daar energie levert aan een groot aantal klanten. Het voordeel daarvan is dat men een uitgebreide ervaring heeft met het leveren van energie en een goede klantenservice, terwijl men de energie daarnaast op een voordelige manier in kan kopen.

Thuis en zakelijk

Dong Energy is een leverancier van energie die u als particulier kunt kiezen, maar men is daarnaast heel nadrukkelijk actief op de zakelijke markt. Het is juist die markt die over het algemeen op zoek is naar de meer flexibele leveranciers, waar het mogelijk is om over de kosten te onderhandelen en gebruik te maken van maatwerk. Dong Energy is hierin gespecialiseerd en slaagt er op die manier in om zich zowel op de zakelijke als de particuliere markt op een interessante manier te presenteren. Het is wat dat betreft dan ook geen verkeerd idee om de aanbieder in ieder geval mee te nemen in de vergelijking die u wenst te maken.

Vast of variabel

U heeft bij Dong Energy de keuze uit energie tegen een vaste of een variabele prijs. Het is verstandig om een inschatting te maken van de ontwikkeling van de prijs voor stroom en gas. Verwacht u dat deze de komende tijd toe zal nemen en heeft u niet de geldelijke middelen om een stijging zomaar op te vangen? Dan is het wellicht verstandig om deze vast te zetten. Aan de andere kant kunt u met een variabele prijs de gok nemen een zo laag mogelijk tarief te betalen voor uw energie, zeker wanneer de prijzen ook bij Dong Energy zullen dalen.

Scherpe tarieven voor energie

Of u nu kiest voor een vast of een variabel tarief, u kunt er bij Dong Energy in ieder geval zeker van zijn dat u altijd een scherpe prijs betaalt. Dat heeft te maken met het feit dat men de kosten intern zo laag mogelijk houdt en de energie aan de andere kant op een grootschalige manier voor u inkoopt. De combinatie van deze factoren zorgt ervoor dat u niet teveel betaalt en u aan de andere kant toch zeker kunt zijn van een goede service.

Goede klantenservice

Dit komt voornamelijk tot uiting in de vorm van de klantenservice, aangezien die bij Dong Energy van een hoog niveau is. U heeft er de mogelijkheid om online en gebruiksvriendelijk uw meterstanden door te geven. Daarnaast kunt u een verhuizing melden en zullen de verschillende specialisten van Dong Energy u aangeven wat er dient te gebeuren om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het mooie van een bedrijf als Dong Energy is dat het een leverancier is die werkt met specialisten. De klantenservice weet waar het over spreekt en heeft ook daadwerkelijk de mogelijkheid om een verandering voor u door te voeren.

Plaats een reactie