Eneco

Eneco is eigenlijk meer dan een energieleverancier, het is daarnaast een aanbieder die u van dienst kan zijn met een aantal aanvullende producten. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om er een speciale thermostaat aan te schaffen, waarmee u energie kunt besparen. Ook kunt u er zonnepanelen aankopen of deelnemen aan een spaarprogramma om op die manier voordeel te behalen. Daarnaast is Eneco een van de grote energieleveranciers in Nederland, naast Nuon en Essent. Wat dat betreft is het niet vreemd dat de tarieven niet de meest scherpe zijn, al krijgt u daar aan de andere kant dus verschillende extra’s voor terug.

Groene stroom

Uiteraard zet Eneco groot in op groene stroom, waardoor u er hier zeker van kunt zijn dat u op een milieuvriendelijke manier gebruik kunt maken van de energie. Eneco doet er alles aan om haar klanten te stimuleren zoveel mogelijk groene energie af te nemen en richt zich ook op het milieuvriendelijk winnen van gas. De verschillende initiatieven passen goed bij de aanvullende producten. Wat dat betreft weet men in de breedte bij te dragen aan een Nederland dat op een meer milieuvriendelijke manier met energie om weet te gaan.

Warmte en koude

Het opvallende van Eneco is daarnaast dat men actief is op het gebied van elektriciteit, maar ook qua warmte en koude. U kunt er gebruik maken van bronwarmte, of andere vormen van warmte. Laat u hier over voorlichten door het bedrijf, of vraag aan de andere kant juist meer informatie op over de producten die Eneco beschikbaar heeft om u aan koude te helpen. Het zijn producten die u bij de online aanbieders van energie niet zomaar tegenkomt. Eneco weet zich meer breed te oriënteren en vraagt een iets hoger tarief voor de energie om dat goed vol te kunnen houden.

Energie besparen

Dat neemt aan de andere kant niet weg dat u ook met een overstap naar Eneco de mogelijkheid heeft om de kosten omlaag te brengen. Bij Eneco heeft men een groot aantal tips beschikbaar om energie te besparen, of dit zelf op te gaan wekken. Dit zorgt ervoor dat u veel minder energie af hoeft te nemen bij de leverancier, waardoor u er zelf voor kunt zorgen dat de rekening lager uit zal vallen. Het tarief per m3 gas of kWh elektriciteit gaat omhoog, maar dankzij het lagere verbruik valt de rekening uiteindelijk toch wat lager uit bij Eneco.

CV installatie

Ook met het oog op uw CV installatie bent u aan het juiste adres bij Eneco, aangezien u de keuze heeft uit een aantal verschillende producten. Wat dacht u bijvoorbeeld van de verschillende CV ketels, die u er kunt huren of kunt kopen? Verder kunnen de monteurs van de leverancier het onderhoud bij u uit komen voeren en heeft u de mogelijkheid om een boiler of een gesloten geiser aan te schaffen. Wat dat betreft is Eneco inderdaad veel meer dan alleen een leverancier van energie en kunt u er op een aantal verschillende manieren terecht voor producten en diensten.

Plaats een reactie