Energiedirect

Energiedirect is een aanbieder van stroom en gas, die er graag voor zorgt dat u hier zo min mogelijk omkijken naar heeft. U kunt bij ons in de vergelijking direct zien wat u er betaalt voor de beide vormen van energie, maar het is daarnaast een goed idee iets meer te weten te komen over de verschillende mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld groen gas afnemen, naast de groene stroom die we over het algemeen een stuk beter kennen. Verder helpt men u bij Energiedirect natuurlijk graag met het overstappen en kunt u de website gebruiken om uw eigen verbruik in te schatten.

Stroom

Energiedirect is een interessante leverancier van stroom. U heeft de keuze uit een vast of een variabel tarief, op basis van een contractduur die past bij uw wensen. Wilt u het tarief een aantal jaren vast zetten, of aan de andere kant juist gebruik maken van wat meer flexibiliteit? Wat uw wensen ook zijn, bij Energiedirect heeft u in ieder geval de keuze uit groene en grijze stroom. Verder kunt u dag- en nachtstroom afnemen indien u een dubbele meter heeft zitten, waardoor u zelf bepaalt op welke manier u energie af wilt nemen.

Gas

Ook op het gebied van gas heeft u de keuze met betrekking tot een vast of een variabel tarief. Verder kunt u kiezen voor groen gas, dat er net als groene stroom voor zorgt dat de negatieve invloed op het milieu een stuk minder groot wordt. Energiedirect compenseert het winnen van gas door aan de andere kant op een milieuvriendelijke manier voor u aan de slag te gaan. Dit zorgt ervoor dat Energiedirect het gas aan mag bieden als groen gas en u de mogelijkheid heeft om op een meer milieuvriendelijke manier gebruik te maken van zowel stroom als gas.

Overstappen

Wilt u graag overstappen naar Energiedirect? Dat kan op een heel eenvoudige manier, aangezien de klantenservice u er graag bij van dienst is. Op het moment dat uw contract bijna afloopt is het verstandig om contact op te nemen met de energieleverancier. Geef ze aan of u over wilt stappen voor stroom en gas, of dat u gebruik wilt maken van een van de beide vormen van energie. Vervolgens zullen zij uw oude contract opzeggen en heeft u daar zelf geen omkijken naar, wel zo gemakkelijk. Uiteraard gaan de contracten naadloos in elkaar over en kunt u er op rekenen dat u doorlopend energie kunt blijven gebruiken.

Verbruik inschatten

Wilt u graag energie afnemen bij Energiedirect, maar wilt u voor de vergelijking graag weten wat u ongeveer aan energie verbruikt? Energiedirect helpt haar klanten graag door een tool aan te bieden, die het verbruik op een goede manier in kan schatten. Dit is vooral handig wanneer u geen afrekening van vorig jaar heeft, of wanneer u te maken krijgt met een nieuwe situatie. U kunt er op die manier voor zorgen dat de vergelijking u precies aan zal geven wat u kunt besparen door voor uw energie over te stappen naar Energiedirect.

Plaats een reactie