Energieflex

energieflex

Prepaid Energie dat is het product waarvoor je bij EnergieFlex moet zijn. Met Prepaid Energie betaalt u naar uw verbruik en houdt u altijd de controle over uw energiekosten. Door dagelijks uw verbruik te controleren kunt u uw energie en gasverbruik monitoren. Daardoor zet het u vanzelf aan tot energie besparen. Een Flex Inzicht contract laat u uw energieverbruik volgen in combinatie met een slimme meter. Door op de verbruiksmonitor in te loggen kunt u direct bekijken welke apparatuur in huis het meeste aan energie verbruikt.

Energietegoed online opwaarderen

Net zoals het opwaarderen van het beltegoed kunt u bij EnergieFlex online uw prepaid energietegoed opwaarderen en kunt u zelf het opwaardeerbedrag kiezen vervolgens betaalt u via ideal en u bent weer voor energie en gas verzekerd. Is het prepaidtegoed bijna op? Dan herinnert EnergieFlex u tijdig eraan dat u uw tegoed moet opwaarderen zij doen dit per sms en per email en binnen 30 dagen moet uw tegoed zijn opgewaardeerd. Een hoge eindafrekening is op deze manier te voorkomen omdat u vooraf al betaalt voor uw energiekosten en wanneer het tegoed op is word er ook geen energie en gas verbruikt. Let hierbij wel op dat u uw tegoed tijdig opwaardeert zodat u niet zonder energie en gas komt te zitten.

Ook de keuze voor een standaard energiecontract

Ook biedt EnergieFlex de Flex Standaard aan waarbij u kiest voor een vast termijnbedrag. De eindafrekening kan bij deze overeenkomst aan het einde van het jaar wel hoger uitvallen maar net zo goed lager. Bij EnergieFlex krijgt u uitsluitend groene stroom geleverd dat voor 50% uit windenergie en voor 50% uit waterkracht energie. Dus geen grijze stroom afkomstig uit fossiele bronnen.

Plaats een reactie