Engie

Engie is een relatief nieuwe naam op de Nederlandse markt voor energieleveranciers. Dat neemt echter niet weg dat de leverancier uit Zwolle staat op de schouders van reuzen en daarom precies weet wat er mogelijk is. Bovendien heeft men de mogelijkheid om de energie op een heel voordelige manier in te kopen en er daarmee voor te zorgen dat u flink op de kosten kunt besparen. Engie maakt onderdeel uit van een grote Franse energieleverancier en richt zich heel nadrukkelijk op het besparen van energie voor een meer milieuvriendelijk geheel.

Onderdeel van GDF Suez

Als onderdeel van GDF Suez heeft Electrabel de mogelijkheid om zowel stroom als gas op een heel voordelige manier in te kopen. Daarnaast maakt men gebruik van een enorme schat aan ervaring en kennis, waardoor de producten op een slimme manier in elkaar zitten en het bedrijf toch veel kosten weet te besparen. Deze besparingen komen bovenop het voordelig inkopen wat men kan doen. Wat dat betreft is Electrabel een interessante energieleverancier. Kijk er goed naar op het moment dat u een vergelijking bij ons uitvoert en neem daarbij de kennis en ervaring van het moederbedrijf mee indien u Electrabel nog niet kende.

Scherpe tarieven

Engie staat vooral bekend om de scherpe tarieven en de speciale acties, bijvoorbeeld in de vorm van een cashback. Op die manier zorgt het bedrijf ervoor dat u de mogelijkheid heeft om op een heel voordelige manier energie af te nemen, waarbij u ook nog eens geld terug zal krijgen. Uiteraard dient u hiervoor een aantal maanden elektriciteit en/of gas af te nemen, maar dat is precies waar u naar op zoek bent. Kies voor een vaste of een variabele prijs en zorg er op die manier voor dat u optimaal kunt profiteren van het voordeel dat Engie u te bieden heeft.

Particulier en zakelijk

Engie richt zich op de particuliere markt, maar men is daarnaast ook op het zakelijke front actief. Het voordeel hiervan is dat het op de zakelijke markt snel meters kan maken en grote volumes af kan laten nemen, om u als consument vervolgens op een meer persoonlijke manier op maat van dienst te kunnen zijn. De samenwerking tussen de verschillende onderdelen van het bedrijf werkt net als het grote GDF Suez en het relatief kleine Engie dat zich in Nederland op een uitstekende manier weet te profileren.

Energie besparen

Tenslotte richt Engie zich in Nederland heel duidelijk op het besparen van energie, in plaats van alleen op het omlaag brengen van de tarieven. Door minder energie te verbruiken is het mogelijk om de energierekening omlaag te krijgen en er daarnaast voor te zorgen dat het milieu minder hinder ondervindt dan de energie die we wensen te gebruiken. Hang de was bijvoorbeeld eens buiten als de zon lekker schijnt en maak verder gebruik van de overige tips die het bedrijf te bieden heeft. Electrabel draagt hiermee op een uitstekende manier bij aan een beter milieu voor ons allemaal.

Plaats een reactie