Fype

Fype is een relatief nieuwe verschijning op het toneel voor aanbieders van onder andere internet, maar dat neemt niet weg dat er een enorme berg aan ervaring achter schuil gaat. Men wil het graag anders aanpakken door zich duidelijk groen te profileren, maar er daarnaast voor te zorgen dat u zelf zo min mogelijk omkijken heeft naar het aansluiten van uw hardware. In plaats daarvan wil Fype er graag voor zorgen dat u op een zo gemakkelijk mogelijke manier gebruik kunt maken van razendsnel internet, full HD televisie en gratis telefonie.

Razendsnel internet

Het internet van Fype verloopt via glasvezel, waardoor dit een stuk sneller mogelijk is dan via ADSL of via de kabel. Bij de introductie van glasvezel was het bijvoorbeeld al mogelijk om tot 10x sneller gebruik te maken van het internet en daarnaast tot 100x sneller bestanden te kunnen uploaden. Dat laatste heeft te maken met het feit dat de download- en uploadsnelheid over glasvezel gelijk zijn aan elkaar. Fype maakt hier op een heel handige manier gebruik van en zorgt er daarmee voor dat u kunt rekenen op een verbinding van uitstekende kwaliteit.

Full HD televisie

Daarnaast kunt u bij Fype televisie afnemen. Het mooie hiervan is dat u de beelden in Full HD kwaliteit gaat ontvangen en dat u bovendien de beschikking heeft over beelden in 3D op het moment dat deze beschikbaar zijn. U kunt zelf besluiten hoeveel televisies u aan wilt sluiten, aangezien daar geen limiet op staat. Ook kunt u bij Fype gebruik maken van televisie op een tablet, bijvoorbeeld op het moment dat u even niet voor de televisie zit, of u wat anders wilt kijken dan degene die daar wel zit. De mogelijkheden op het gebied van televisie lijken eindeloos bij Fype, dus neem dit in ieder geval mee in uw vergelijking.

Gratis bellen

Fype biedt telefonie zo voordelig mogelijk aan, door gebruik te maken van een vast bedrag per maand. U betaalt het bedrag en u kunt in ruil daarvoor zoveel gebruik maken van uw telefoonlijn als u maar wilt. Bent u geregeld uren aan het bellen met vriendinnen, of lijken de kinderen maar niet op te kunnen hangen? Dat is niet langer een probleem, aangezien de kosten iedere maand hetzelfde zijn, of u nu weinig of juist heel erg veel belt via de vaste aansluiting in uw woning.

Groen netwerk

Tenslotte zet Fype groots in op het groener maken van de wereld met betrekking tot internet, televisie en telefonie. Door zelf op een zo groen mogelijke manier te werken zorgt men ervoor dat u met Fype op de kosten kunt besparen, net als op het milieu. Daarnaast wil de provider andere aanbieders graag laten zien dat het heel goed mogelijk is om op een zuinige manier om te gaan met het milieu om ons heen. Wat dat betreft is Fype helemaal klaar voor de toekomst en is het niet uitgesloten dat we hier binnenkort veel meer van gaan horen.

Plaats een reactie