Greenfoot Energy

greenfoot energie

Greenfoot Energy is een energieleverancier die u energie tegen voordelige tarieven aanbieden kan. Als klant van Greenfoot helpen zij u uw CO2 footprint te verminderen wat een positieve bijdragen aan het milieu levert. Zij focussen zich op het besparen op het energieverbruik die met hun Neutral footprint energie management programma word opgezet waardoor vooral bedrijven op een efficiëntere en slimmere manier hun bedrijfsvoering kunnen verduurzamen.

Greenfoot zet groene stappen richting een duurzaam milieu

Zo levert Greenfoot uitsluitend Nederlandse windenergie en kennen zij de volgende energiepakketten: 1 jaar, 3 jaar, en een modelcontract op basis van variabele tarieven. Door klant te worden bij Greenfoot kunt u groene voetstappen zetten. Wist u bijvoorbeeld dat Greenfoot Energy samenwerkt met Zelfstroom? Zij verzorgen namelijk de energielevering aan de klanten van Zelfstroom wanneer zij aanvullend energie nodig hebben.

Zonnepark Mühlhausen

Om de CO2 footprint op andere manieren te verkleinen heeft Greenfoot ook geïnvesteerd in een zonnepark dat in Duitsland ligt. De stroomproductie uit dit zonnepark ligt op 4.2 mln kwH waarmee zij 1200 huishoudens in hun stroombehoefte kunnen voorzien.

Plaats een reactie