Hi

Hi is een van de bekende en grote aanbieders van Nederland. Wist u dat het een onderdeel is van KPN, met een compleet eigen identiteit? Het is de aanbieder waar u losse telefoons aan kunt schaffen, waar u abonnementen af kunt sluiten en waar u bovendien kunt kiezen voor een prepaid aansluiting. Bestaande klanten krijgen er altijd een aantrekkelijk aanbod voor een verlenging, maar ook als nieuwe klant kunt u er rekenen op een mooie aanbieding. Het is wat dat betreft altijd de moeite waard om Hi mee te nemen in een vergelijking die u gaat maken.

Onderdeel van KPN

Hi is een onderdeel van KPN en richt zich heel duidelijk op de jongeren en iedereen die zich nog jong voelt. De provider voor mobiele telefonie zorgt er bijvoorbeeld voor dat u de mogelijkheid heeft om zoveel mogelijk data af te nemen, zonder dat dit direct zorgt voor een duur abonnement. Hi weet de ontwikkelingen binnen de specifieke doelgroep heel goed te volgen en combineert dit met het uitstekende netwerk van KPN. De beide elementen zorgen er samen voor dat ontzettend veel mensen zich aangesproken voelen door Hi en er al jaren met veel plezier gebruik maken van de mobiele abonnementen.

Telefoons

Uiteraard heeft u bij Hi de keuze uit een groot aantal verschillende mobiele telefoons. Het gaat over het algemeen vooral om de verschillende nieuwe modellen, aangezien dat is waar u graag mee gezien wilt worden. U kunt er aan de andere kant ook kiezen voor een mobiele telefoon die al iets ouder is, wat de prijs over het algemeen behoorlijk weet te drukken. Het neemt echter niet weg dat Hi de nieuwste telefoons over het algemeen als een van de eersten aan weet te bieden, waardoor het een interessante aanbieder is binnen uw vergelijking.

Abonnementen

De abonnementen van Hi worden altijd kritisch bekeken door de doelgroep, waardoor het bedrijf zich heel nauw houdt aan de wensen hiervan. In het verleden werden er bijvoorbeeld een keer abonnementen op basis van lease ingevoerd, maar deze werden al na relatief korte tijd weer ingetrokken. Er kwam veel kritiek vanuit de doelgroep, waardoor Hi besloot naar deze commentaren te luisteren en de leaseconstructie weer uit de contracten te halen. Wat dat betreft slaagt Hi er over het algemeen heel goed in om de abonnementen aan te laten sluiten bij waar de doelgroep op dat moment naar op zoek is.

Prepaid aansluiting

Wilt u wel profiteren van de mogelijkheden van Hi, maar aan de andere kant niet vastzitten aan een abonnement? Kies dan voor een prepaid aansluiting, waarmee u ervoor zorgt dat u vooraf beltegoed kunt kopen om daar vervolgens gebruik van te maken tot het op is. Hi is niet de meest voordelige aanbieder voor zowel prepaid aansluitingen als abonnementen, maar het is wel een aanbieder die vanwege de kwaliteit altijd de moeite waard is om op te nemen in de vergelijking. U doet er wat dat betreft verstandig aan hier altijd goed naar te kijken.

Plaats een reactie