Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een relatief jonge aanbieder in Nederland, die zich presenteerde op het moment dat andere providers enorme kosten rekenden op het moment dat u over uw bundel heen ging. Op het moment dat u meer belden dan wat u vooraf besteld had betaalde u een hoog bedrag per maand. Hollandsnieuwe besloot om hier van af te stappen, om op die manier een grote groep klanten aan te trekken. Vandaag de dag is het een relatief voordelige provider, die gebruik maakt van het uitstekende netwerk zoals Vodafone dat in Nederland in handen heeft.

Onderdeel van Vodafone

Dat laatste is op zich niet zo vreemd, aangezien u bij Hollandsnieuwe eigenlijk gebruik maakt van de dienstverlening zoals Vodafone deze beschikbaar maakt. Zoals Telfort hoort bij KPN en zoals Ben hoort bij T-Mobile, zo maakt Hollandsnieuwe onderdeel uit van Vodafone. Het valt er aan de buitenkant niet vanaf te zien, maar u merkt het aan de kwaliteit van de dienstverlening. Aan de andere kant kunt u wel op een heel voordelige manier gebruik maken van uw mobiele telefoon. Wat dat betreft maakt u gebruik van een combinatie van twee interessante factoren, die op een mooie manier bij elkaar komen.

Telefoons

U heeft bij Hollandsnieuwe de keuze uit een groot aantal verschillende toestellen. Anders dan veel andere merken richt men zich niet uitsluitend op de telefoons die net uit zijn. In plaats daarvan maakt men juist ook gebruik van de telefoons die net wat ouder zijn, of die afkomstig zijn van de meer voordelige merken. Dit zorgt ervoor dat u voor een paar tientjes per maand een groot aantal belminuten of SMS-berichten krijgt. De kosten lopen aan de ene kant niet te hoog op, terwijl u aan de andere kant wel gewoon gebruik kunt maken van een moderne smartphone op een goed netwerk.

Sim only abonnementen

Daarnaast heeft u bij Hollandsnieuwe de keuze uit een groot aantal sim only abonnementen, die op een nog meer voordelige manier in elkaar zitten. U koopt alleen de simkaart, voor een aansluiting op het netwerk. U kunt gewoon gebruik maken van een telefoon die u thuis al heeft liggen, waardoor de kosten beperkt blijven. Het is wat dat betreft een uitstekend idee om gebruik te maken van Hollandsnieuwe, op het moment dat u op de kosten wilt besparen. Neem de aanbieder van mobiele telefonie in ieder geval mee in de vergelijking en zorg er op die manier voor dat u niet teveel betaalt.

Prepaid aansluiting

Uiteraard kunt u aan de andere kant ook gebruik maken van een prepaid aansluiting bij Hollandsnieuwe, bijvoorbeeld op het moment dat u helemaal niets vast wenst te zitten aan een abonnement, of u voor uw kinderen een mobiele telefoon aan wilt schaffen. Neem ook in dat geval Hollandsnieuwe mee in de vergelijking van de kosten, om na te gaan hoe voordelig u gebruik kunt maken van het uitstekende netwerk. Komt Hollandsnieuwe bijna als meest voordelige partij uit de bus? Weeg de kwaliteit van het netwerk dan mee, om tot een goede beslissing te komen voor uw telefonie.

Plaats een reactie