Huismerk Energie

huismerk energie

Huismerk energie is een energieleverancier dat zich inzet voor lokaal 100% opgewekte groene energie. Zij werken hiervoor samen met verschillende organisatie’s en personen die dezelfde ambitie nastreven. Zo ondersteunen zij projecten in duurzame energie en leveren zij de lokale energie weer aan hun klanten. De kernwoorden van Huismerk energie zijn dan ook: Persoonlijk, transparant, duurzaam en dichtbij.

Huismerk Energie wil klanten helpen slim met energie om te gaan

Voor Huismerk energie is het dan ook van substantieel belang dat haar klanten op een zo slim mogelijke manier met hun energieverbruik omgaan en inzicht te verkrijgen in hun energieverbruik. Bijna 100% van de geleverde energie van Huismerk Energie is afkomstig van windmolens. Klanten mogen kiezen uit duurzame bronnen en kunnen bijvoorbeeld winddelen aanschaffen.

Wijs je eigen windmolen aan

Eenmaal klant bij Huismerk energie kunnen zij op de website de windmolen aanwijzen waar zij stroom van krijgen geleverd. Zo zal er in september 2016 windenergie beschikbaar komen uit het Windpark Nijmegen Betuwe aan de A15, nieuwe klanten kunnen zich hiervoor aanmelden op de website.

Zo kunnen toekomstige klanten kiezen uit drie verschillende energiepakketten waaronder:

  • 1 jaar zeker met gratis Slimme Energiemanager en 100% groene stroom
  • 3 jaar zeker met €75 voordeel per product, gratis slimme meter en gratis Slimme Energiemanager
  • Flexibel tarief met Gratis Slimme Energiemanager

Fijne klantenservice voor heldere vraagstelling

De klantenservice van Huismerk energie is op verschillende manieren te benaderen en daarin kun je ook zien dat deze energieleverancier met haar tijd meegaat omdat je een snelle vraag kunt stellen via Whatsapp op 06 – 266 266 22. Een contactformulier invullen is ook één van de mogelijkheden. Toch liever persoonlijk uw vraag stellen kan ook dan kunt u Huismerk Energie gewoon bellen.

Plaats een reactie