Innova

Innova is een jonge leverancier, die pas in 2010 gestart is met het leveren van energie. Dat neemt aan de andere kant echter niet weg dat er een deskundig team achter schuil gaat, dat heel goed weet waar u naar op zoek bent. Men heeft in het verleden veel ervaring opgebouwd via de backoffice van de verschillende grote leveranciers, iets dat men nu goed van pas komt. Op basis van innovatie en een meer milieuvriendelijke aanpak heeft Innova besloten zelf energie te gaan leveren en het daarbij beter te doen dan de bekende en bestaande aanbieders.

Monitor verbruik

Een integraal onderdeel van het afnemen van energie bij Innova is het monitoren van uw verbruik. Innova is ervan overtuigd dat het zowel voor de consument als de zakelijke klant vooral van belang is dat men goed op de hoogte is van het eigen verbruik. De besparingstips die er beschikbaar zijn hebben volgens hen pas effect op het moment dat u daadwerkelijk weet wat u verbruikt en wat u wellicht zelf kunt besparen. Het is bij Innova daarom goed mogelijk om in de gaten hoeveel energie u verbruikt en hoe u ervoor kunt zorgen dat u kunt gaan besparen.

Bespaar op energie

Het besparen op uw energie kunt u bij Innova doen aan de hand van een aantal slimme tips. Het mooie van deze energieleverancier is dat men er niet op uit is om u zoveel mogelijk energie af te laten nemen. Het gaat hen er in plaats daarvan juist om dat u dit op een zo bewust en milieuvriendelijk mogelijke manier doet. Innova zorgt er wat dat betreft graag voor dat u minder energie gaat gebruiken, terwijl u aan de andere kant niet hoeft in te leveren met betrekking tot luxe of comfort.

Thuis en zakelijk

Innova is er zowel voor de particuliere als de zakelijke markt, maar het is vooral de groep met ZZP’ers en MKB’ers die er op dit moment gebruik van maakt. Op de markt voor consumenten is men nog niet zo bekend, waardoor het overstappen wellicht nog als een gokje voelt. Gezien het grote aantal zakelijke klanten dat men bij Innova aan zich heeft weten te binden is dat waarschijnlijk echter een uitstekende keuze. Neem de energieleverancier in ieder geval mee in de vergelijking die u bij ons maakt, aangezien de kans groot is dat ze hier uitstekend uit zullen komen.

Milieu en innovatie

Innova zet vooral groot in op het milieu en innovatie. Dit eerste komt onder andere goed naar voren uit het stroometiket, aangezien dit ieder jaar weer laat zien dat men er 100% groene stroom levert. Men maakt hiervoor gebruik van waterkracht, een bron die we zowel in Nederland als daar buiten op een uitstekende manier weten te benutten. Daarnaast was Innova bijvoorbeeld een van de leveranciers die al in een heel vroeg stadium in wist te zetten op de slimme meter. Wat dat betreft loopt de leverancier van energie net even voor de markt uit, om u op een innovatieve manier van dienst te kunnen zijn.

Plaats een reactie