KPN

KPN

KPN is sinds jaar en dag de leider op het gebied van telefonie in Nederland. In de loop der jaren is men zich daarnaast ook steeds meer gaan richten op bijvoorbeeld mobiele oplossingen, maar ook het internet en televisie. Dit zorgt ervoor dat je er tegenwoordig de mogelijkheid hebt om een alles in 1 pakket af te sluiten, of gebruik te maken van aanvullende diensten. Bovendien staat KPN bekend om het zeer betrouwbare netwerk, dat het eigenlijk altijd goed doet.

Mobiele oplossingen

KPN was in Nederland de eerste die het 4G netwerk uit begon te rollen, waardoor men opnieuw liet ziet dat het de absolute marktleider is. Dat betekent dat u bij KPN op een heel snelle manier gebruik kunt maken van het mobiele internet, zowel voor uw smartphone als voor bijvoorbeeld uw tablet. Daarnaast kunt u er natuurlijk belminuten en SMS-berichten afnemen, of kunt u er een telefoon kopen. KPN is een grote aanbieder op het gebied van mobiele telefonie en maakt gebruik van Hi en Telfort om ook andere doelgroepen te bereiken.

Internet

Met het oog op het internet maakte KPN als een van de eersten gebruik van het glasvezelnetwerk. Dat zorgt ervoor dat het internet via KPN ontzettend snel is en u er kunt rekenen op een uploadsnelheid die net zo hoog ligt als de downloadsnelheid. U betaalt er een relatief hoge prijs per maand voor het internet, maar daar staat aan de andere kant tegenover dat het altijd werkt. Bij KPN betaalt u net iets meer, zodat men u de betrouwbaarheid kan bieden waar u naar op zoek bent.

Televisie

Televisie van KPN werkt veelal via Digitenne, een systeem dat los staat van de kabel en bijvoorbeeld glasvezel. Het is een draadloos signaal, dat u thuis op kunt vangen met behulp van een specifieke ontvanger. Vervolgens kunt u televisie kijken in HD. Daarnaast kunt u bij KPN gebruik maken van interactieve TV, waardoor u bijvoorbeeld de mogelijkheid heeft om het beeld op pauze te zetten op het moment dat u even naar het toilet wilt. Daarnaast kunt u programma’s terugkijken op het moment dat het u uitkomt, waardoor het niet meer nodig is om ergens voor thuis te blijven.

Bellen

Bellen, dat is waar KPN uiteindelijk groot mee is geworden. Het vaste netwerk van KPN is betrouwbaarder dan welke dan ook, waardoor ook tal van andere providers in Nederland er graag gebruik van maken. Het feit dat de overheid het gebruikt om ook de noodoproepen door te kunnen geven zegt op zich al genoeg over het algehele netwerk van KPN en de betrouwbaarheid daarvan. Bent u op zoek naar niets minder dan het beste op het gebied van kwaliteit? Dan is het een uitstekend idee om een abonnement bij KPN af te nemen, op het gebied van bellen, televisie of internet.

Plaats een reactie