Leon Zeewolde

Als onderdeel van Chiriqui BV levert Leon Zeewolde energiepakketten op maat. Het aanschaffen van van zonnepanelen geeft klanten de mogelijkheid om hun eigen leverancier te worden waarbij zij de opgewekte energie kunnen terugleveren aan het elektriciteitsnet. Een huurpakket van Leon Zeewolde betekent dat u een zonnesysteem kunt huren waardoor duurzaam energie opwekken voor iedereen beschikbaar is zonder hierbij zelf te hoeven investeren. Bij beide pakketten levert Zeewolde u energie en gas wanneer deze niet voorradig is.

Leon onderhoudt uw zonnepanelen

Om uw zonnesysteem optimaal te kunnen laten draaien kunt u ook een onderhoudsovereenkomst aangaan hierbij kan uw systeem op afstand worden ingelezen en word er aan de hand van meetgegevens bekeken of uw zonnesysteem goed functioneert. Dankzij dit onderhoud zal uw zonnesysteem optimaal blijven functioneren waardoor uw energieopbrengst gegarandeerd blijft.

Duurzame energieproject met plaatselijke Hengelsportvereniging

Leon Zeewolde participeert ook in een project om het dorp Zeewolde te verduurzamen en daarvoor werken zij samen met Hengelsportvereniging Ons Stekkie. Leon Zeewolde biedt daarin duurzame energie aan die lokaal word opgewekt. Elk lid van Leon Zeewolde draagt €50 bij die weer in de clubkast van Ons Stekkie word gestort.

Plaats een reactie