Lybrandt

Lybrandt biedt u de keuze uit een aantal verschillende pakketten. Het mooie van de aanbieder is dat u er bovendien niet alleen voor zal staan op het moment dat u over wenst te stappen. In plaats daarvan gaat de klantenservice graag met uw overstap aan de slag. Lybrandt doet dit helemaal gratis en zegt bovendien direct het abonnement voor uw internet en bellen op. Heeft u ook al een televisie- en radioabonnement lopen? Dit dient u zelf op te zeggen, zodat Lybrandt de overstap vervolgens in orde kan maken en u daar geen omkijken meer naar heeft.

Internet

Het internet van Lybrandt is ontzettend snel, waardoor u de mogelijkheid heeft om snel grote bestanden te downloaden. Het mooie van de aanbieder is dat u daarnaast heel snel bestanden met anderen kunt delen, omdat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Anders dan bij de verbindingen over ADSL en de kabel is de uploadsnelheid niet langer 10x langzamer dan het downloaden. Aangezien de beide snelheden nu gelijk zijn zorgt u er eenvoudig voor dat u bestanden uit kunt wisselen zoveel als u maar wenst. Download een film, of deel de foto’s van uw vakantie. Het hoeft niet meer dan een paar minuten te duren.

Televisie

Ook televisie is bij Lybrandt van hoge kwaliteit. Het mooie hiervan is dat u het analoge signaal blijft ontvangen, naast het digitale DVB-c kanaal. Dat betekent dat u gewoon gebruik kunt blijven maken van de bekabeling die u al heeft liggen, terwijl u aan de andere kant toch in HD kwaliteit zenders kunt ontvangen. U krijgt de beschikking over een groot aantal interactieve zenders, waardoor u zelf bepaalt op welk moment u naar welk programma wilt kijken. Dankzij de verschillende HD zenders kunt u tot de kleinste details op het beeld zien en hoeft u voortaan niets meer te missen.

Bellen

Bij Lybrandt kunt u bellen tegen de zeer voordelige tarieven die passen bij een uitstekende aanbieder als deze, maar u heeft daarnaast de mogelijkheid een onbeperkt abonnement af te sluiten. Dat betekent dat u een vast bedrag per maand betaald, zodat u vervolgens niet langer na hoeft te denken over het aantal minuten dat u aan de lijn hangt. Wat dat betreft zorgt Lybrandt er graag voor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Bovendien kunt u een tweede telefoonnummer aanvragen en kunt u gratis bellen met de andere klanten van deze aanbieder.

Glasvezel

Lybrandt maakt voor het internet gebruik van glasvezel, waardoor de verbinding op een heel snelle manier in elkaar zit. Het is in Nederland een van de pioniers op dit gebied, die de kans direct heeft gegrepen op het moment dat men in Nederland besloot om een dergelijk netwerk aan te leggen. Wat dat betreft heeft men er veel ervaring met het glasvezel en doet u er verstandig aan om de aanbieder mee te nemen in de vergelijking. Wellicht is Lybrandt voor u de ideale aanbieder en kunt u met veel plezier gebruik maken van een van de beschikbare pakketten.

Plaats een reactie