Main Energie

mainenergie

Energieleverancier Main Energie levert al 11 jaar groene energie en gas aan de thuismarkt en zakelijke markt. Het gas dat Main levert is CO2 gecompenseerd waarvoor u klein beetje meer betaalt. Er is keuze in overeenkomsten die verschillende looptijden kennen, u kunt voor een vast tarief kiezen maar ook voor een flexibel tarief.

Buitenlandse waterkracht energie en biomassa en wind van eigen bodem

Over de herkomst van hun groene energie zijn ze duidelijk: het overgrote deel aan groene energie word opgewekt in Frankrijk en Scandinavië met waterkrachtcentrales. Ook leveren zij Nederlandse groene energie dat bestaande uit biomassa en windenergie. Zelf kiezen waar uw energie vandaan komt kan ook, dan kunt u de bron van oorsprong aangeven.

Het CO2 gecompenseerde gas zorgt ervoor dat de uitstoot verminderd word en MAIN koopt daarvoor certificaten in.

Main energie een goede partner in energie voor uw bedrijf

De zakelijke markt vindt een prima partij in Main Energie door te kiezen voor dit energiebedrijf krijgt u als bedrijf uw eigen accountmanager die zich in uw energieverbruik verdiept, zij maken aan de hand daarvan een offerte op maat met bijbehorend advies. Zelf inzicht houden in uw energieverbruik is heel handig met de MAINpoort app waarmee u op elk gewenst moment van de dag uw energieverbruik kunt inzien. Main helpt u met het besparen op uw kosten en verbruik.

Plaats een reactie