Nederlandse Energie Maatschappij

Logo NLE

De Nederlandse Energie Maatschappij is sinds een paar jaar actief op de markt voor energie en heeft zich met veel kabaal een plek aan de top weten te bemachtigen. Het heeft klanten op een relatief agressieve manier kennis laten maken met het nieuwe merk, door voor de aanval te kiezen ten opzichte van een aantal andere leveranciers. Het heeft de markt behoorlijk op weten te schudden en Nederlandse Energie Maatschappij laat af en toe nog wel eens fel van zich horen door zaken te openbaren die anderen liever onder de pet zouden houden.

Eerlijke leverancier

De Nederlandse Energie Maatschappij presenteert zich met name de laatste tijd steeds meer als een zeer eerlijke energieleverancier, die duidelijk maakt hoe de markt in elkaar zit. Het was bijvoorbeeld een van de eerste maatschappijen die duidelijk aangaf hoe het werkt op het moment dat u gebruik wenst te maken van groene energie. U krijgt nog altijd dezelfde stroom, maar u verplicht de leverancier om wat meer groene stroom in te kopen. Verder laat het duidelijk zien waar de verschillende kosten vandaan komen, zodat u precies weet wat u betaalt en u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Uiteraard zorgen wij hier zelf ook altijd voor in de vergelijking die we voor u opstellen.

Goedkoop energiecontract

De Nederlandse Energie Maatschappij slaagt er daarnaast keer op keer in om een behoorlijk voordelig energiecontract aan te bieden, waardoor u de mogelijkheid heeft om op de kosten te besparen. De kans is groot dat de Nederlandse Energie Maatschappij behoorlijk hoog in de vergelijking zal eindigen, waardoor het in ieder geval verstandig is om deze mee te nemen in uw overweging. U zorgt er op die manier voor dat u geen voordeel over het hoofd ziet en u maximaal op de kosten kunt besparen.

Vast of variabel

Uiteraard heeft u bij Nederlandse Energie Maatschappij de keuze uit een vast of een variabel contract, met betrekking tot de prijs van de energie. Op het moment dat u deze vast wenst te zetten kunt u rekenen op een aantrekkelijke korting of een andere leuke actie. Wilt u de prijs liever niet voor een aantal jaren vast zetten, maar wel gebruik maken van de Nederlandse Energie Maatschappij? Ook dat is geen probleem en de kans is zelfs groot dat u op een bepaald moment te maken krijgt met een prijsdaling, waardoor u ineens iets minder voor uw energie hoeft te betalen.

Zonnepanelen kopen

Verder wil de Nederlandse Energie Maatschappij er graag voor zorgen dat we in Nederland met zoveel mogelijk mensen gebruik maken van groene stroom. Men doet dit door het zelf voordelig aan te bieden, maar u daarnaast de kans te bieden om zonnepanelen aan te schaffen, met een aantrekkelijke korting. Dit zorgt ervoor dat u zelf de mogelijkheid heeft om energie op te wekken en er daarmee voor te zorgen dat uw energierekening lager wordt. De Nederlandse Energie Maatschappij helpt u daardoor niet alleen om het milieu te sparen, u kunt er ook voor zorgen dat u minder geld aan energie uit hoeft te geven.

Plaats een reactie