One for One

oneforone.nl

One for One is een initiatief voor een ieder die zich begaan voelt met de kinderen en anderen in deze wereld, die het een stuk minder goed getroffen hebben dan wij. Wist u dat de kinderen in Afrika geen idee hebben van de manier waarop wij hier leven en hoe we ons druk kunnen maken over een paar euro extra voor een zorgverzekering of een energiecontract? Via One for One kiest u voor een zowel duurzame als eerlijke manier van afnemen, aangezien u uw bijdrage levert aan een goed doel, terwijl u aan de andere kant kunt profiteren van een aantrekkelijke korting.

De waterfles

U heeft onder andere de mogelijkheid om een bijzonder geschenk aan te schaffen of weg te geven. Het gaat om een fles met water, die uiteraard symbool staat voor het product dat de kinderen en andere mensen in Afrika zo hard nodig hebben. Op het moment dat u bijvoorbeeld 1 fles water koopt kan One for One er daarmee voor zorgen dat iemand in Afrika een leven lang drinkwater tot zijn of haar beschikking heeft. Het is wat dat betreft heel eenvoudig om een grote stap in de goede richting te zetten, waar een ieder wat aan heeft.

Zorgverzekering afsluiten

Daarnaast biedt One for One u de mogelijkheid om op een heel voordelige manier een zorgverzekering af te sluiten. De organisatie gaat jaar na jaar op zoek naar een partner op dit gebied, in de vorm van een zorgverzekeraar. Men maakt hier goede afspraken mee, zodat u zeker kunt zijn van een verzekering die op een degelijke manier in elkaar zit. Aan de andere kant maken zij de afspraak dat de zorgverzekeraar een aantrekkelijke korting aanbiedt, waarvan een deel ten goede zal komen aan de ontwikkelingsprojecten die One for One steunt.

Groene energie afnemen

Hetzelfde geldt voor het afnemen van energie, ook op dat gebied kunt u gebruik maken van de speciale afspraken die men weet te maken met een energieleverancier. Er wordt ieder jaar opnieuw onderhandeld, om de tarieven zo scherp mogelijk te kiezen en er daarnaast voor te zorgen dat de kinderen en anderen in Afrika de steun ontvangen waar ze zoveel behoefte aan hebben. Wat dat betreft kunt u zelf tot een paar honderd euro per jaar op uw energierekening besparen, terwijl u er aan de andere kant voor zorgt dat anderen in de wereld u eeuwig dankbaar zullen zijn.

De kracht van allen

Het is de kracht van het collectief, die One for One op een uitstekende manier in weet te zetten om twee verschillende doelen te bereiken. Men probeert er allereerst voor te zorgen dat de kinderen en anderen in Afrika water en energie tot hun beschikking hebben, om ook een goed leven op te bouwen. Daarnaast zorgt men er op deze manier graag voor dat u de mogelijkheid heeft om te besparen op uw verzekeringen en/of energie. Wat dat betreft ontstaat er een win-win situatie, waardoor het heel interessant is om One for One in ieder geval mee te nemen in uw vergelijking.

Plaats een reactie