Online

Online is een nieuwe naam binnen de branche, maar is aan de andere kant al een van de oudste bedrijven op het gebied van internet. Men ging ooit van start onder de naam EuroNet, al op het moment dat Nederland werd aangesloten op het internet (17 november, 1988). Vervolgens heeft het bedrijf ook nog een tijdje de naam Wanadoo gehad, maar is het uiteindelijk omgedoopt tot Online. Dit biedt u nu de mogelijkheid om gebruik te maken van de diensten van een bedrijf dat er al vanaf het begin bij is. Dit zorgt ervoor dat ze u als geen ander uitstekend internet aan kunnen bieden, dat werkt zoals u dat wenst.

Internet van Online

Het internet van Online is gebaseerd op de jarenlange ervaring die men heeft. Het voordeel hiervan is dat het internet ontzettend snel is, maar dat het daarnaast ook op een heel betrouwbare manier werkt. Laat u niet verrassen door de nieuwe naam die het bedrijf mee heeft gekregen, aangezien dit slechts de verpakking van een uitstekend product is. U heeft uiteraard de mogelijkheid om het internet af te nemen in combinatie met een van de andere producten.

Internet en bellen

Naast het aanbieden van internet is Online bijvoorbeeld ook groot op het gebied van telefonie. Dit loopt gewoon via dezelfde kabel, waardoor het niet onverstandig is om de beide diensten bij dezelfde aanbieder af te nemen. U zorgt er op die manier voor dat u een aantrekkelijke korting op de kosten krijgt, terwijl u daarnaast kunt rekenen op een goede verbinding en een vast bedrag per maand. Het overstappen is heel eenvoudig, aangezien Online het meeste werk voor u uit handen zal nemen en u daar dus bijna geen omkijken naar heeft.

Internet en TV

Wilt u zowel televisie kijken als gebruik kunnen maken van het internet? U kunt de beide diensten bundelen bij Online. U zorgt er op die manier voor dat u digitale zenders ontvangt, waardoor u die in hoge kwaliteit kunt bekijken. Uiteraard kunt u een meer uitgebreid pakket afnemen, dat het mogelijk maakt om televisie op ‘pauze’ te zetten, of programma’s op te nemen en deze op een ander moment te kijken. Televisie zit op een veel meer interactieve manier in elkaar. Online zorgt er net als een aantal andere aanbieders voor dat u zelf kunt bepalen wat u kijkt, op het moment dat het u goed uitkomt.

Alles in 1 pakket

Uiteraard kunt u er bij Online ook voor kiezen om de verschillende diensten te bundelen tot een alles in 1 pakket. Het grote voordeel hiervan is dat u een scherpe prijs betaalt, om alle 3 de diensten af te nemen. Daarnaast heeft u 1 aanspreekpunt op het moment dat er wat aan de hand is met de verbinding, of dat u niet goed weet wat er mis is. De monteurs van Online zijn u op dat moment graag van dienst, waardoor u er niet alleen voor staat en alles snel weer zal werken zoals u dat gewend bent.

Plaats een reactie