Qurrent

Qurrent
Energieleverancier Qurrent verwelkomt haar klanten graag als Groenste energieleverancier want zij zijn daartoe uitgeroepen door de Consumentenbond. Deze energieleverancier heeft voor duurzaamheid dan ook een dikke 10 gekregen. Als dochteronderneming van de Stichting DOEN focussen zij zich niet op zoveel mogelijk winst behalen. Nee groene energie leveren tegen een goedkope inkoopprijs is voor Qurrent van belang.

Welke soort groene energie van Qurrent kiest u?

Qurrent biedt nieuwe klanten verschillende optie’s in groene stroom en laat de klant daarbij zelf kiezen. Behoefte aan windenergie? Dan kunnen zij kiezen voor windtegoed waarbij zij een uniek stukje windmolen tot hun beschikking krijgen. Op een handige map word de klant zelfs aangewezen waar deze windmolen staat, ook de capaciteit van de windmolen word aangegeven.

Altijd al een eigen stukje windmolen willen bezitten?

De opgewekte windenergie zal dan weer verminderd worden met het eigen verbruik waardoor de klant minder hoeft te betalen voor zijn energiekosten. Wilt u hulp bij het besparen? Ook dan is Qurrent bereid om te helpen, zo kunt u iemand langs laten komen die een isolatie-check uitvoert waardoor u kunt zien op welke punten u kunt besparen in huis. Van plan om zonnepanelen aan te schaffen? Ook daarmee kan deze groene energieleverancier u helpen.

Kies voor zonnestroom van Qurrent

Niet alle daken zijn geschikt voor zonnepanelen helaas, maar daarop heeft Qurrent ook het antwoord: Meedoen aan een heus zonnepark door een zonnecertificaat aan te schaffen. Dit zonnecertificaat levert u jaarlijks 230 kilowattuur aan zonnestroom op en dit word weer in mindering gebracht op de energierekening. Qurrent biedt dan ook de keuze in drie verschillende zonneparken zoals: Zonnepark Den Bosch, zonnepark Eindhoven en zonnepark Haarlemmermeer.

Plaats een reactie