Simpel

Simpel is een van de aanbieders die heeft weten te profiteren van de groeiende populariteit van sim only abonnementen. Sinds een paar jaar kiezen steeds meer mensen voor een dergelijk abonnement, bijvoorbeeld omdat de reguliere abonnementen van de providers enorm veel duurder zijn geworden. Simpel maakt bovendien gebruik van het netwerk van KPN, waardoor de verbinding over het algemeen uitstekend is. Uiteraard betaalt u een veel scherpere prijs dan bij KPN zelf, waardoor u op een voordelige manier gebruik kunt maken van een sim only abonnement dat op een uitstekende manier in elkaar zit.

Sim only abonnement

Het sim only abonnement van Simpel werkt net als dat van een aantal andere aanbieders. U gebruikt een telefoon die u al heeft liggen, of u koopt een losse telefoon (simlockvrij) die u kunt gaan gebruiken. Vervolgens sluit u een sim only abonnement af bij Simpel. Men stuurt u de simkaart toe, zodat u die in het toestel kunt plaatsen en u hiermee kunt bellen, SMS-berichten kunt versturen en het mobiele internet op kunt. Wat dat betreft zit een sim only abonnement heel Simpel in elkaar, iets dat goed uitkomt en mooi laat zien waar het bedrijf voor staat.

Voordelen van Simpel

Uiteraard heeft Simpel een aantal voordelen te bieden ten opzichte van sommige andere providers. U zorgt er bijvoorbeeld eenvoudig voor dat u de controle heeft over uw kosten, waardoor u die goed in de gaten kunt houden. Dit is vooral handig wanneer u uw kinderen best een sim only abonnement wilt geven, maar u aan de andere kant zeker wilt weten dat de kosten niet te ver op zullen lopen. Verder voert Simpel bijvoorbeeld geen kredietcheck uit voor nieuwe klanten en is het uitstekend mogelijk om uw eigen nummer te behouden wanneer u besluit over te stappen.

Zelf samenstellen

Daarnaast kunt u een sim only abonnement bij Simpel eigenlijk gewoon zelf samenstellen. Het is hierbij onder andere van belang om aan te geven hoeveel belminuten u per maand af wenst te nemen. Geef ook aan hoeveel SMS-berichten u wilt gebruiken en hoeveel MB aan mobiel internet u nodig denkt te hebben. Deze drie elementen zorgen er samen voor dat u een sim only abonnement samen kunt stellen, eventueel in combinatie met de mogelijkheid om naar het buitenland te bellen. Neem Simpel in ieder geval mee in de vergelijking, om na te gaan of het ook voor u wellicht een goedkope oplossing kan betekenen.

Lage kosten

Simpel staat namelijk bekend om de lage kosten die het u in rekening brengt om gebruik te kunnen maken van uw mobiele telefoon. Het is al voor een paar euro per maand mogelijk om hiermee te bellen en daarnaast gebruik te maken van het mobiele internet. Wat dat betreft is het dan ook niet vreemd dat Simpel de laatste jaren veel nieuwe klanten heeft mogen verwelkomen. Ondanks de groei is Simpel echter nog altijd het bedrijf dat het overstappen gemakkelijk maakt en u vervolgens weinig kosten in rekening brengt.

Plaats een reactie