Simyo

Simyo is een van de aanbieders van sim only abonnementen, iets wat de naam op een goede manier aangeeft. Men maakt gebruik van het netwerk van KPN en zorgt er daarmee voor dat u kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit van de dienstverlening. Aan de andere kant betaalt u er een stuk minder voor een abonnement of een prepaid aansluiting dan wanneer u die bij KPN zelf af zou nemen. Ook heeft u de mogelijkheid om een jaar of een maand aan een contract vast te zitten en kunt u gebruik maken van de handige app om uw abonnement in te zien of aan te passen.

Sim only abonnement

Simyo staat vooral bekend om de sim only abonnementen die u er af kunt sluiten, aangezien die ervoor zorgen dat u op een heel voordelige manier kunt bellen. Heeft u op dit moment een abonnement dat bijna afloopt en wilt u graag minder gaan betalen? De kans is groot dat u hierin slaagt op het moment dat u besluit over te stappen naar Simyo. U betaalt niet langer voor de mobiele telefoon die eigenlijk ‘gratis’ was, u betaalt bij Simyo voortaan alleen nog maar voor de belminuten, SMS-berichten en internet MB’s.

Prepaid aansluiting

Wilt u wel graag op een voordelige manier bellen via Simyo, maar heeft u aan de andere kant geen behoefte aan een abonnement? Dat is geen probleem, in dat geval kunt u aan de slag met de prepaid aansluitingen die er beschikbaar zijn. Dit betekent dat u een simkaart krijgt, die u kunt gebruiken in een telefoon die u al heeft liggen of die u los aan kunt kopen. Vervolgens koopt u beltegoed om hier gebruik van te kunnen maken. Is het beltegoed op? Dan kunt u pas weer bellen op het moment dat u dit opnieuw besluit toe te voegen.

Losse telefoon kopen

Daarnaast kunt u bij Simyo besluiten een losse telefoon aan te kopen. Dit maakt het mogelijk om daarmee vervolgens te bellen, op het moment dat u een sim only abonnement of een prepaid aansluiting afneemt. Uiteraard staat de klantenservice altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden met betrekking tot zowel de diensten als de verschillende telefoons die u er aan kunt schaffen. Dit maakt Simyo tot een gewaardeerde aanbieder, die sinds de introductie een groot aantal klanten aan heeft weten te spreken en dat op dit moment nog altijd doet.

Volledige controle

Het mooie van Simyo is bovendien dat u er de volledige controle heeft over het abonnement waar u gebruik van wenst te maken. U kunt er op ieder moment zien hoeveel minuten u al gebeld heeft, wat dat kost en hoeveel minuten u deze maand nog over heeft. Het is deze controle bij Simyo die ervoor zorgt dat u de kosten in de hand kunt houden, zodat u niet te maken krijgt met een onverwacht hoge rekening. In plaats daarvan liggen de kosten over het algemeen laag bij een aanbieder als Simyo, dus neem deze zeker mee in de vergelijking die u bij ons kunt maken.

Plaats een reactie