T-Mobile

T-Mobile is afkomstig uit Duitsland, maar is sinds een aantal jaren ook in Nederland actief. Het is samen met KPN en Vodafone een van de grote providers in Nederland, bijvoorbeeld met een groot aantal eigen winkels. U heeft daar de mogelijkheid om een abonnement uit te zoeken en af te sluiten, een telefoon aan te schaffen of voor een prepaid aansluiting te kiezen. Tegenwoordig kunt u ook gebruik maken van mobiel internet. U zorgt er daarmee voor dat u altijd en overal goed bereikbaar bent, maar dat u ook zelf contact op kunt nemen of wat op kunt zoeken.

Abonnementen

De abonnementen van T-Mobile bieden u de mogelijkheid om deze grotendeels zelf samen te stellen. Het is niet langer nodig om gebruik te maken van een bestaande aanbieding, het is in plaats daarvan mogelijk om bijvoorbeeld een groot aantal belminuten te combineren met een klein aantal SMS-berichten, of een groot aantal internet MB’s met een klein aantal belminuten. Wat dat betreft heeft u bij T-Mobile relatief veel vrijheid, op het moment dat u daar een abonnement af wenst te nemen. U kunt kiezen voor een abonnement met daarbij een telefoon, maar het is aan de andere kant ook goed mogelijk om er een sim only aansluiting af te nemen. Houd er rekening mee dat dit niet de voordeligste aanbieder is, maar dat u er een goed bereik en prima service voor terugkrijgt.

Telefoons

Heeft u een sim only abonnement of een prepaid aansluiting bij T-Mobile? Dan kunt u daar zelf een losse telefoon bij kopen, uit de webshop of uit een van de winkels. U vindt de winkels in een groot aantal steden in Nederland en dankzij de webshop kunt u er ook eenvoudig van achter uw computer terecht. De telefoons zijn te gebruiken in combinatie met de abonnementen en prepaid aansluitingen van T-Mobile, al kunt u natuurlijk ook elders een abonnement afsluiten als de telefoon simlock vrij is.

Prepaid

De prepaid aansluiting die u bij T-Mobile af kunt sluiten leek het een tijd lang niet te gaan redden ten opzichte van de abonnementen. Gezien de algehele stijgende prijzen van telefoonabonnementen, kiezen veel ouderen en ook jongeren echter toch nog opvallend vaak voor deze optie. U kunt er een losse telefoon kopen en vooraf geld overmaken naar een simkaart, om beltegoed aan te schaffen en op die manier gebruik te maken van de mobiele telefoon.

Internet

Tenslotte heeft u bij T-Mobile de mogelijkheid om internet af te nemen. Het gaat hierbij om mobiel internet, dat u kunt gebruiken om onderweg wat op te zoeken, een Facebook update te plaatsen of wellicht een email te versturen. Gebruik het mobiele internet op een laptop of een tablet, bijvoorbeeld wanneer u in de trein zit of ergens op de bus staat te wachten. T-Mobile is erin geslaagd een 4G frequentie te bemachtigen, waardoor de snelheden van het mobiele internet behoorlijk hoog liggen. Houd er rekening mee dat er ook hier goedkopere abonnementen beschikbaar zijn bij concurrenten.

Plaats een reactie