Tele2

Tele2 heeft zich in Nederland op een uitstekende manier weten te introduceren, door via het internet en de telefonie vervolgens ook meerdere producten aan te gaan bieden en de betrouwbaarheid van een grote leverancier uit te stralen. Tijdens de veiling van de 4G frequenties slaagde men er bovendien in om ruimte op de band te bemachtigen, waardoor Tele2 zich aan kan sluiten bij de grote providers KPN, Vodafone en T-Mobile. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat men met de prijzen over het algemeen een heel andere richting uit gaat.

Consumenten en zakelijk

Tele2 is er zowel voor consumenten als voor de zakelijke markt, waardoor het voor een grote groep mensen een interessante aanbieder is. Als consument kunt u gebruik maken van producten op het gebied van (mobiele) telefonie, internet en televisie en ook voor de zakelijke markt zijn er verschillende producten beschikbaar. Juist door zich op de beide doelgroepen te richten is Tele2 erin geslaagd om een belangrijke positie op de Nederlandse markt in te nemen. Uiteraard wordt het bedrijf daarbij gesteund door het feit dat ze ook in het buitenland actief zijn en deze ervaring kunnen verwerken in hun productaanbod.

Mobiele telefonie

Tele2 staat op het gebied van mobiele telefonie vooral bekend om de scherpe prijzen. Dit geldt voor de reguliere abonnementen, maar nog meer voor de sim only aanbiedingen die er beschikbaar zijn. Deze maken het mogelijk om al vanaf een paar cent per minuut te bellen, met behulp van een eigen toestel. De mobiele telefonie verloopt via een uitstekend netwerk en dankzij de 4G verbinding is het bovendien mogelijk snel grote bestanden te downloaden. Op het gebied van mobiele telefonie is het meer dan de moeite waard om Tele2 mee te nemen in de vergelijking die u gaat maken.

Televisie, internet en bellen

Daarnaast is Tele2 groot op het gebied van televisie, internet en bellen. Het zijn de alles in 1 pakketten die het goed doen, maar u heeft daarnaast bijvoorbeeld de mogelijkheid om alleen internet en televisie, of internet en bellen af te nemen. Wat uw wensen ook zijn, met de verschillende pakketten van Tele2 kunt u er op een eenvoudige manier voor zorgen dat u televisie kunt kijken, kunt bellen of over het internet kunt surfen. De televisiebeelden zijn van hoge (digitale) kwaliteit, het internet werkt soepel en snel en voor een vast bedrag per maand kunt u zoveel bellen als u wenst.

Gebruik van glasvezel

Tele2 staat verder bekend om de innovatie die het bedrijf drijft, aangezien het een van de partijen is die direct groots heeft ingezet op glasvezel. Het voordeel daarvan is dat u deze kabel kunt gebruiken om televisie te kijken in een uitstekende kwaliteit, maar daarnaast razendsnel te internetten. Het is de verwachting dat Tele2 in de toekomst meer en meer klanten aan zich weet te binden. Neem de aanbieder in ieder geval mee in de vergelijking, aangezien de kans groot is dat zij voordelig uit de bus komen.

Plaats een reactie