Upc

UPC is een aanbieder van televisie, internet en telefonie, die erom bekend staat om al in een vroeg stadium innovaties naar buiten te brengen. Dit verloopt niet altijd even vlekkeloos en soepel, maar het zorgt er aan de andere kant wel voor dat u altijd al snel gebruik kunt maken van nieuwe functies. Bij UPC is men er heel duidelijk op gebrand om de meest moderne producten zo snel mogelijk aan te bieden, om de concurrentie op die manier steeds weer een stap voor te zijn.

Televisie met digitale kwaliteit

De televisiekanalen biedt UPC al heel lang gratis in digitale kwaliteit aan, waarmee het een van de eerste aanbieders was die u deze mogelijkheid bood. Dit zorgde ervoor dat veel mensen destijds gekozen hebben voor de producten van UPC, in combinatie met een abonnement voor de televisie. UPC is voortgekomen uit een aantal kleinere kabelaars, die hier uiteindelijk in op zijn gegaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat veel mensen automatisch gebruik zijn gaan maken van de diensten van UPC en men de mogelijkheid kreeg om flink te investeren in het productaanbod.

Supersnel internet

Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat UPC ook internet aan is gaan bieden, internet met een hoge snelheid. UPC staat bekend om de vooruitstrevende blik, waardoor het niet vreemd is dat het bedrijf al in een vroeg stadium snelheden van 100 – 200 Mbit/s aan begon te bieden aan haar klanten. Daarnaast is er mobiel internet beschikbaar van UPC, waardoor het mogelijk is om hier ook onderweg gebruik van te maken. UPC zorgt er op die manier voor dat u als klant altijd en overal verbinding heeft met het internet, bijvoorbeeld om een email te versturen of om nog even wat op te zoeken.

Telefonie voor een vast bedrag

Met het oog op telefonie heeft UPC er zo snel mogelijk voor gezorgd dat het mogelijk is om een vast bedrag per maand te betalen. Dit past bij de manier waarop we gebruik maken van het internet en onze televisie, waardoor de verschillende producten en diensten er nu goed met elkaar in lijn zijn. Het is uiteraard mogelijk om de telefonie onderdeel uit te laten maken van een alles in 1 pakket, maar het is daarnaast ook geen probleem om zelf een pakket samen te stellen aan de hand van de specifieke wensen die u heeft.

Acties bij UPC

Tenslotte staat UPC bekend om de acties die ze organiseren, op basis waarvan u de mogelijkheid heeft om de diverse diensten op een voordelige manier af te nemen. Wacht bijvoorbeeld op een actie met het oog op de prijs voor een alles in 1 pakket, of maak gebruik van een mooie aanbieding waarbij u een leuk cadeau krijgt. Wat uw wensen met betrekking tot televisie, internet en telefonie ook zijn, het is een uitstekend idee om de aanbiedingen van UPC in ieder geval mee te nemen in de vergelijking die u bij ons op de website kunt maken.

Plaats een reactie