Vastelastenbond

De Vastelastenbond is ervan overtuigd dat het beter werkt op het moment dat we collectief energie inkopen, aangezien we ons dan sterker kunnen maken en opzichte van de verschillende aanbieders die er actief zijn. Juist door de kracht van diverse afnemers te bundelen hoopt de Vastelastenbond een meer sterke positie te ontwikkelen, in de onderhandelingen met stroomleveranciers. Dit zorgt ervoor dat u er de mogelijkheid heeft om op een voordelige manier energie af te nemen, uiteraard in combinatie met een goede service.

Onafhankelijk inkoopcollectief

De Vastelastenbond is een onafhankelijk inkoopcollectief, dat in 2004 van start is gegaan. Dit betekent dat men inmiddels een behoorlijk ruime ervaring heeft, onder andere op grond van het inkopen van energie. Daarnaast kunt u er bijvoorbeeld ook terecht voor een schade- of zorgverzekering met een aantrekkelijke korting, maar ook voor een contract op het gebied van internet, televisie of bellen. Wat dat betreft is het altijd verstandig om de Vastelastenbond mee te nemen in uw vergelijking. De kans is groot dat u op die manier kunt rekenen op een aantrekkelijke korting op de premie of de kosten die u maandelijks betaalt.

Collectieve korting op energie

De Vastelastenbond is echter groot geworden met de collectieve korting op de energiecontracten. Het mooie van energie is dat het bij dit product niet van belang is om een factor als ‘kwaliteit’ mee te nemen in de overweging, aangezien energie altijd van dezelfde goede kwaliteit is. Energie is energie, daar valt niets aan te veranderen. Een internetverbinding kan sneller zijn en de dekking van een verzekering meer uitgebreid, bij energie is dit niet het geval. In plaats daarvan is de energie altijd van een uitstekende kwaliteit en is het dus heel interessant om gebruik te maken van een onafhankelijk inkoopcollectief als dat van Vastelastenbond.

Gratis lidmaatschap

U hoeft overigens niet te betalen om gebruik te maken van de collectieve voordelen van Vastelastenbond. Het inkoopcollectief weet te besparen op de kosten voor energie en andere producten en slaagt er op die manier in om ook voor zichzelf een inkomen te vergaren. Dit wordt behaald uit de marge tussen de reguliere prijs en de korting die men u aan kan bieden. Wat dat betreft kunt u zich gratis aansluiten en gebruik maken van de aantrekkelijke kortingen. Wilt u alleen lid worden, maar niet direct producten afnemen? Geen probleem, ook dat behoort bij Vastelastenbond tot de mogelijkheden.

Persoonlijk contact

Verder staat men bij de Vastelastenbond bekend om de uitstekende persoonlijke service. Men houdt van persoonlijk contact en is in de positie om u te voorzien van een eerlijk advies. U weet wat dat betreft precies waar u aan toe bent, zodat u binnen de verschillende werkterreinen van de Vastelastenbond kunt kiezen voor een aantrekkelijke korting. U hoeft nooit meer de reguliere prijs voor diensten te betalen, voortaan profiteert u van de collectieve kracht van een grote groep afnemers. Begin vandaag nog met besparen, door de Vastelastenbond in ieder geval mee te nemen in de vergelijking.

Plaats een reactie