Vodafone

vodafone thuis

Vodafone is inmiddels een aantal jaren actief in Nederland en heeft een goede naam op weten te bouwen. Het is een provider die ook in andere landen om ons heen actief is en daarmee kan bouwen op een enorme berg aan ervaring. Bij Vodafone kunt u rekenen op de best mogelijke kwaliteit, in combinatie met diverse innovatieve mogelijkheden. Het is niet de goedkoopste aanbieder, maar u weet aan de andere kant in ieder geval wel zeker dat de producten en diensten die u afneemt werken zoals dat bedoeld is.

Vodafone zakelijk

Vodafone staat bij het grote publiek vooral bekend als de dienstverlener voor consumenten, maar het bedrijf heeft daarnaast ook een grote zakelijke tak. Juist binnen de mobiele telefonie is het bedrijf groot voor haar zakelijke klanten. Ook over de grens zijn het veelal de zakelijke afnemers die ervoor zorgen dat Vodafone nieuwe producten kan introduceren, of voor andere vormen van innovatie kan zorgen. De combinatie met consumentenproducten en -diensten zorgt ervoor dat de Vodafone kunnen zien als de grootste concurrent van KPN, zowel op het gebied van kwaliteit als de prijzen van de dienstverlening.

Mobiele producten

Vodafone heeft zich in de afgelopen jaren vooral geprofileerd als een aanbieder van mobiele diensten en dit is dan ook het onderdeel waar we het bedrijf vooral van kennen. U heeft er de mogelijkheid om een telefoon aan te schaffen in combinatie met een abonnement, maar u kunt er natuurlijk ook kiezen voor een sim only aansluiting. Maak een keuze uit de verschillende pakketten en zorg er op die manier voor dat het abonnement aansluit bij uw wensen. Vodafone is er net als KPN, T-Mobile en Tele2 in geslaagd om ruimte te bemachtigen op de 4G frequentiebanden, waardoor het mobiele internet er razendsnel is.

Internet voor tablet en laptop

Daarnaast kunt u bij Vodafone internet afnemen, bijvoorbeeld voor op uw laptop of tablet. Het gaat hierbij om internet via het mobiele netwerk, 3G of 4G. De mobiele verbinding maakt het mogelijk om onderweg een email op te stellen en te versturen, of het laatste nieuws te checken op het moment dat u met de trein of een ander vervoersmiddel reist. Dankzij het internet van Vodafone kunt u in principe overal in Nederland optimaal gebruik maken van uw apparaat, zodat u nooit meer iets hoeft te missen.

Televisie, internet en bellen

Tenslotte biedt Vodafone u bovendien de mogelijkheid om thuis televisie te kijken in de best mogelijke kwaliteit, gebruik te maken van het internet en te bellen zoveel u wenst. Vodafone staat minder goed bekend als een aanbieder van deze diensten, maar het lijkt een onderdeel dat men in de nabije toekomst uit wil gaan breiden. Dit zorgt ervoor dat Vodafone zich net als KPN als een meer algemene dienstverlener kan profileren, waardoor consumenten hier zowel thuis als onderweg gebruik van kunnen maken. Neem Vodafone zeker mee in uw vergelijking, al was het maar om pure kwaliteit af te zetten tegen de meer scherp geprijsde alternatieven.

Plaats een reactie