VodafoneZiggo

VodafoneZiggo

VodafoneZiggo is een samenwerking tussen Vodafone en Ziggo. De samenwerking kwam in 2017 tot stand, omdat de bedrijven naar eigen zeggen u samen meer te bieden hebben. De twee bedrijven brengen vast en mobiel samen onder een dak én daar kunt u van profiteren.

Vast en mobiel als compleet pakket

VodafoneZiggo kan vast en mobiel met elkaar combineren. Ziggo levert internet, televisie en telefonie aan huis, terwijl Vodafone zich bezighoudt met mobiele telefonie en mobiel internetten. Daarbij wordt het gebruik gemaakt van het grootste 4G-netwerk ter wereld.

Non-stop gratis extra’s

Beschikt u over een Start of Red Abonnement bij Vodafone? Of heeft u een Smart, Scherp of Black abonnement? En heeft u thuis digitale televisie en vast internet (met een snelheid van minimaal 30 Mbps) van Ziggo? Dan kunt u genieten van de extra’s van VodafoneZiggo. De twee aanbieders vullen elkaar namelijk in dit geval aan met extra gratis diensten: ook wel de non-stop gratis extra’s.

5 euro korting op uw Vodafone-abonnement

Iedere maand profiteert u van 5 euro korting op uw Vodafone-abonnement. Wel dienen de contracten na 18 april 2017 te zijn afgesloten. Het maakt hierbij niet uit of u kiest voor een sim only abonnement of een smartphone + abonnement. Dat geldt voor iedereen die staat ingeschreven op uw woonadres. Heeft uw man, vrouw, zoon of dochter ook een abonnement bij Vodafone? Ook zij profiteren dan iedere maand van het kortingsbedrag.

Dubbele data

Heeft u een abonnement met 3 GB aan data? Dan kunt u nu volledig gratis genieten van 6 GB aan data. Iedere maand verdubbelt Vodafone de databundel bij Start-, Red-, Smart-, Scherp- en Black-abonnementen op uw woonadres. Ook anderen in huis profiteren van deze voordelen.

Extra televisiepakket naar keuze

Niet alleen Vodafone biedt extra’s in deze samenwerking. Ook via Ziggo kunt u profiteren van een aantal voordelen. U kunt namelijk een gratis televisiepakket naar keuze aanvragen. Normaliter kost dit 14,95 euro per maand. Iedere maand is het televisiepakket om te wisselen voor een ander pakket. U heeft keuze uit de volgende pakketten:

  • Sport Totaal: zes premium sportkanalen;
  • Movies & Series (met onder andere HBO);
  • Kids: vijf zenders voor iedere leeftijd.

Veilig online pakket

Tot slot ontvangt u ook nog volledig gratis het veilig online pakket. Met het beveiligingspakket kunt u maar liefst 20 verschillende apparaten (smartphones, tablets, laptops of computers) beveiligen. Normaliter kost dit pakket 6,95 euro per maand. VodafoneZiggo biedt het helemaal gratis aan.

Overstappen naar Vodafone?

Heeft u al wel thuis minimaal een internet + tv pakket via Ziggo, maar heeft u nog geen Vodafone-abonnement? Dan kunt u logischerwijs nog niet profiteren van de voordelen van VodafoneZiggo. Gelukkig kunt u gemakkelijk sim only abonnementen vergelijken via ons handige vergelijkingssysteem. Wilt u liever een goedkoop toestel + abonnement vergelijken? Dat kan ook via onze telecomvergelijker.

Overstappen naar Ziggo?

Heeft u daarentegen al wel een abonnement bij Vodafone, maar nog geen abonnement bij Ziggo? Dan kunt u alles-in-1-pakketten vergelijken via ons handige vergelijkingssysteem. U kunt er ook voor kiezen om alleen internet + tv te vergelijken. Telefonie is niet per se noodzakelijk, om te kunnen profiteren van de voordelen.

Plaats een reactie