XMSnet

XMSnet is een relatief onbekende aanbieder van zowel internet, televisie en telefonie. Men maakt er gebruik van het glasvezelnetwerk, waardoor er zeer snelle verbindingen mogelijk zijn. Zowel het downloaden als uploaden van bestanden gaat heel snel en dankzij de verschillende diensten heeft u de mogelijkheid om er het complete pakket af te nemen. Bij XMSnet richt men zich daarnaast vooral op de stabiliteit en betrouwbaarheid van het netwerk, om er zeker van te zijn dat u op een vlotte manier gebruik kunt maken van het internet, televisie en telefonie.

Internet

Het internet van XMSnet is razendsnel. Het was een van de eerste providers die erin slaagde om 50 – 100 Mbit/s aan snelheid aan te bieden, zowel voor de download als voor de upload. Uiteraard heeft men de blik bovendien op de toekomst gericht, waardoor men niet stil zit en de snelheden in de toekomst alleen maar verder omhoog zullen gaan. Ook zorgt XMSnet er bij het internet voor dat dit draadloos beschikbaar is en dat het bovendien volledig veilig gebruikt kan worden. Juist de combinatie van deze extra services zorgt ervoor dat het een interessante aanbieder is, die het overwegen in onze vergelijking waard is.

Interactieve radio en TV

De meest moderne vorm van radio en televisie is de interactieve variant, aangezien dit u als klant in staat stelt om zelf te bepalen welk programma u op welk moment wilt bekijken. Het unieke hiervan is dat u de televisie op pauze kunt zetten en verder of terug kunt spoelen, bijvoorbeeld op het moment dat u wat gemist heeft. Daarnaast kunt u dankzij de televisie van XMSnet eenvoudig programma’s opnemen en de meeste zenders in de mooie HD kwaliteit bekijken. Dit zorgt ervoor dat u televisie op een meer intense manier kunt bekijken.

Digitale en analoge radio en TV

Heeft u voldoende aan de televisie zoals u dat gewend bent, maar wilt u er aan de andere kant wel voor zorgen dat u in goede kwaliteit naar de beelden kunt kijken? Dan kunt u bij XMSnet kiezen voor de digitale en analoge radio en TV. Dit zijn de beelden zoals u die gewend bent, die u kunt bekijken op het moment dat ze worden uitgezonden. Uiteraard kunt u zelf een recorder gebruiken om programma’s op te nemen. Wat dat betreft kunt u bij XMSnet zelf kiezen welke variant van televisie u af wilt nemen, om daar optimaal plezier van te hebben en bovendien een scherpe prijs te betalen.

Telefonie

De telefonie van XMSnet is op een heel voordelige manier beschikbaar. U heeft er uiteraard de mogelijkheid om onbeperkt te bellen, bijvoorbeeld op het moment dat uw kinderen lang aan de lijn hangen met hun vrienden, of u er zelf van houdt om lekker lang te bellen. Verder kunt u bij XMSnet ook goedkoop naar het buitenland bellen en heeft u de mogelijkheid om een tweede lijn aan te vragen. Wat dat betreft kunt u gebruik maken van telefonie op de manier die u wenst.

Plaats een reactie