XS4ALL

XS4ALL is altijd al een beetje een vreemde eend in de bijt geweest, binnen het landschap van aanbieders op het gebied van internet. Het is een aanbieder die werkt met bijvoorbeeld uitstekende hackers (positieve) en andere slimme jongens op het gebied van internet. Het is als het ware een beetje de community voor ‘nerds’, die niets anders willen dan het beste wat er mogelijk is. Het mooie hiervan is dat u bij XS4ALL kunt rekenen op diensten die altijd werken en die bovendien op een heel innovatieve manier in elkaar zitten.

Consumenten en zakelijk

XS4ALL maakt tegenwoordig onderdeel uit van KPN, maar dat betekent niet dat men nog altijd een van de laagste storingspercentages van Nederland heeft en de provider bovendien regelmatig door de Consumentenbond wordt uitgeroepen tot beste van het land. Het unieke hierbij is dat XS4ALL zich zowel op consumenten als de zakelijke markt richt, waarbij het bedrijf op twee verschillende manieren werkt. Als consument wilt u een pakket dat het u zo gemakkelijk mogelijk maakt, terwijl een bedrijf vaak wat meer technische eisen heeft. XS4ALL heeft bewezen met de beide doelgroepen om te kunnen gaan en is daarmee een uitstekende kandidaat binnen uw vergelijking.

Internet en bellen

XS4ALL staat vooral bekend om het aanbieden van internet, aangezien het bedrijf daar groot mee is geworden. Het knappe van deze aanbieder is dat het internet eigenlijk altijd werkt, ook op het moment dat er sprake is van een storing. U betaalt er niet de meest scherpe prijs voor het internet, maar u kunt er aan de andere kant wel op vertrouwen dat dit altijd werkt. Ook wat betreft de snelheid loopt XS4ALL al jaren mee in de voerhoede van Nederland. Het bellen kunt u doen tegen een vast bedrag per maand, maar het is er ook mogelijk om gewoon per minuut te betalen.

Televisie

Op het gebied van televisie heeft XS4ALL zich duidelijk weten te ontwikkelen. U kunt er tegenwoordig een alles in 1 pakket afsluiten, waarmee u ervoor zorgt dat u zowel internet, telefonie als televisie afneemt. Het voordeel hiervan is dat u van deze drie diensten zeker weet dat ze eigenlijk altijd zullen werken. Daarnaast betaalt u een scherpe prijs per maand, omdat XS4ALL u maar 1x in de administratie op hoeft te nemen. Ook heeft u een vast aanspreekpunt op het moment dat er een keer wat aan de hand is, zodat u weet waar u zich kunt melden.

Mobiel internet

Sinds enkele jaren heeft XS4ALL zich ook toegelegd om het mobiele internet. Ook hierbij zorgt men ervoor dat het netwerk altijd beschikbaar is, waardoor u daar volledig op kunt vertrouwen. Gebruik het op een smartphone of op een laptop, afhankelijk van uw wensen. In combinatie met een abonnement voor thuis kunt u rekenen op een aantrekkelijke korting, maar ook zonder deze combinatie is de prijs niet onredelijk. Neem XS4ALL in ieder geval mee in uw vergelijking en zorg er op die manier voor dat u meer ontdekt over dit bedrijf dat de kwaliteit van de diensten en klantenservice hoog in het vaandel heeft staan.

Plaats een reactie