Youfone

youfone

Youfone is een van de absolute prijsvechters op het gebied van sim only abonnementen voor uw mobiele telefoon. Het is alleen al daarom interessant om de aanbieder mee te nemen in de vergelijking die u bij ons op de website maakt. U zorgt er op die manier voor dat u in ieder geval geen aanbiedingen over het hoofd zal zien. Bij Youfone kiest u voor een aantal aantrekkelijke voordelen, naast het KPN netwerk en de lage tarieven waar veel mensen de laatste jaren al voor hebben gekozen.

Sim only abonnementen

De sim only abonnementen van Youfone zitten op een heel eenvoudige manier in elkaar, net als bij de andere providers die op dit gebied actief zijn. Het betekent onder andere dat u alleen een sim kaart krijgt op het moment dat u een abonnement aan gaat. U kunt de kaart gebruiken in een mobiele telefoon die u al heeft liggen. Het voordeel hiervan is dat u niet voor de mobiele telefoon hoeft te betalen. In plaats daarvan betaalt u alleen voor het gebruik hiervan en is het altijd goed duidelijk waar u de kosten aan uitgeeft.

Lage tarieven

Youfone combineert de verschillende sim only abonnementen met heel lage tarieven, door zoveel mogelijk online te werken. Er zijn in het verleden wat klachten geweest over de klantenservice van de provider, maar het lijkt erop dat men hier de laatste tijd hard aan heeft gewerkt en de problemen op heeft kunnen lossen. Het is in ieder geval nog altijd een heel voordelige aanbieder die er via het KPN netwerk voor zorgt dat u een goede verbinding heeft. Aangezien het contract per maand op te zeggen valt lijkt het in ieder geval een goed idee om Youfone mee te nemen in uw vergelijking en het wellicht gewoon eens een paar maanden uit te proberen.

KPN netwerk

Youfone maakt gebruik van het KPN netwerk, waardoor u er in ieder geval vanuit kunt gaan dat de ontvangst uitstekend zal zijn en u overal in Nederland kunt bellen. Bovendien kunt u gebruik maken van mobiel internet en is ook de ontvangt daarvan over het algemeen uitstekend. Kent u de hoge tarieven die u bij KPN betaalt? Via een sim only abonnement bij Youfone hoeft u de hoge tarieven niet te betalen, maar kunt u aan de andere kant toch rekenen op de uitstekende kwaliteit die het netwerk te bieden heeft.

Maandelijks opzeggen

Het grootste voordeel van Youfone is de mogelijkheid om het contract dat u aan gaat per maand op te zeggen. Dit zorgt ervoor dat u nooit lang aan een contract vast hoeft te zitten en u de provider bijvoorbeeld eerst een tijdje kunt leren kennen. Gaat het al een paar maanden goed en lukt het om via de klantenservice contact met het bedrijf op te nemen? Dan is het daarna wellicht verstandig om een contract voor langere tijd af te sluiten. Het voordeel daarvan is dat u kunt profiteren van de zeer lage tarieven van Youfone, zonder dat u aan de andere kant direct aan een nieuwe provider vast zit.

Plaats een reactie