Ziggo

ziggo alles-in-1

Ziggo is een relatief jonge aanbieder in Nederland, die is ontstaan uit het samengaan van een aantal meer lokale aanbieders. Deze hebben de krachten weten te bundelen, om er op die manier voor te zorgen dat u gebruik kunt maken van internet, televisie en telefonie van hoge kwaliteit. Ziggo maakt hiervoor gebruik van de kabel, maar werkt daarnaast ook aan de ontwikkeling van glasvezel. Wat dat betreft wedt men duidelijk op twee paarden, om klaar te zijn voor de toekomst en nog jaren mee te kunnen.

Alles in 1 bij Ziggo

Het alles in 1 pakket van Ziggo biedt het meeste gemak en zorgt ervoor dat u gebruik kunt maken van zowel internet, televisie als telefonie. Met name internet en televisie zijn ontzettend populair, aangezien u er kunt rekenen op een hoge snelheid en een groot aantal zenders in HD. Daarnaast zorgt Ziggo er met aantrekkelijke aanbiedingen voor dat u bijvoorbeeld een digitale ontvanger met korting kunt kopen, of dat u gebruik kunt maken van een aantrekkelijke korting op de prijs die u er per maand betaalt. Indien u gaat voor het pure gemak is een alles in 1 pakket bij Ziggo een uitstekende keuze.

Internet van Ziggo

Het internet van Ziggo staat bekend als snel en betrouwbaar. Tijdens de opstartfase van het bedrijf zijn er wat problemen geweest met de snelheid en was ook de klantenservice vaak niet goed bereikbaar. Men heeft er vervolgens hard aan gewerkt om dit te verbeteren en in orde te maken, waardoor het nu een van de bedrijven is die het ontzettend goed doet. Zowel particuliere en zakelijke klanten kunnen er op een uitstekende manier terecht, om gebruik te maken van het internet van Ziggo. De snelheid ligt hoger dan bij veel andere aanbieders en de betrouwbaarheid is tegenwoordig uitstekend.

Televisie van Ziggo

Ook televisie van Ziggo weet veel mensen aan te spreken. Vanuit het verleden waren veel mensen klant bij een van de lokale kabelaars, die uiteindelijk op zijn gegaan in Ziggo. Dat zorgde ervoor dat veel mensen automatisch televisie zijn gaan ontvangen van Ziggo, iets dat ze over het algemeen uitstekend bevallen is. Dat heeft vooral te maken met het feit dat Ziggo al snel zenders in HD aan begon te bieden. Daarnaast is het mogelijk om een groot aantal andere zenders te ontvangen en bijvoorbeeld film- of sportkanalen toe te voegen.

Telefonie van Ziggo

Telefonie van Ziggo is gericht op een vast bedrag per maand en de grootst mogelijke eenvoud om er gebruik van te maken. Het mooie van de telefonie via Ziggo is dat u vooraf precies weet waar u qua kosten aan toe bent en dat u gewoon gratis met andere klanten van Ziggo kunt bellen. De contracten zijn over het algemeen per maand opzegbaar en het is uitstekend mogelijk om uw eigen toestel en nummer te behouden. Wat dat betreft zit de telefonie van Ziggo op een vergelijkbare manier in elkaar als de televisie en het internet, waardoor het zeker de moeite waard is dit mee te nemen in uw vergelijking.

Plaats een reactie