Samsung Galaxy S7 Edge Tele2 8000MB onbeperkt min/sms €43 p/mnd

U heeft hem vast al eens voorbij zien komen het nieuwste vlaggenschip van Samsung: De Galaxy S7 Edge, dit toestel heeft een uniek design waarbij het beeldscherm aflopende randen heeft waar u tevens aan de zijkanten notificaties kunt aflezen zoals een sms bericht of nieuwe email. Met een Quad HD en een grootte van 5.5 inch worden beelden op uw toestel haarscherp weergegeven. Ook is het toestel beschermd tegen water en stof waardoor u langer genieten kunt van uw telefoon zonder u zorgen te hoeven maken wanneer het onverhoopt met water in aanraking komt.

Taken razendsnel uitvoeren met sneltoetsen

Samsung heeft het haar gebruikers een stuk gemakkelijker gemaakt in de vorm van sneltoetsen, met deze sneltoetsen zult u met één aanraking uw taken razendsnel kunnen uitvoeren. Het toestel is gebouwd om u te beschermen tegen hackers en daarvoor heeft Samsung een beveiligingsoplossing gevonden: Samsung Knox. Download de Knox Enabled App zodat je alle vertrouwelijke gegevens kunt opslaan.

Verschillende kleuren

Opladen hoeft ook niet lang meer te duren dankzij de 3600 mAh batterij. De geheugengrootte bedraagt 4GB en de standaard opslagcapaciteit is 32 GB. Ook is er de keuze uit verschillende hippe kleuren waarin zij niet onderdoen voor concurrent Apple want ook Samsung heeft een Rosé gouden versie beschikbaar, geen Rosé? dan kun je kiezen uit Goud, Zwart, Zilver en Wit.

Tele2 abonnement Samsung Galaxy S7 Edge

De Samsung Galaxy S7 Edge is nu verkrijgbaar met een Tele2 abonnement bij Typhone. U ontvangt 8000 MB om te internetten, onbeperkt bellen en sms’en voor 43 euro per maand. Het abonnement heeft een looptijd van 24 maanden.