Sim only

Op Vergelijk.com kunt u alle sim only aanbiedingen met elkaar vergelijken. Een sim only abonnement geeft met de naam eigenlijk al heel goed aan waar het om gaat. Sim only betekent gebruik maken van een simkaart, in combinatie met een gsm abonnement, maar zonder telefoon. Sim only betekent ook dat u gebruik dient te maken van een smartphone die u al heeft, of dat u zelf een telefoon in de winkel dient aan te schaffen.

Vergelijk alle sim only abonnementen en acties

sim onlyVergelijk alle sim only abonnementen om te weten welke aanbieder de voordeligste is. Het is gebruikelijk om een contract voor 1 of 2 jaar af te sluiten. Daarnaast kunt u kiezen voor een contract dat u maandelijks op kunt zeggen. Dit is bijvoorbeeld interessant wanneer u weinig ervaring heeft met een bepaalde (nieuwe) provider. Houd er wel rekening mee dat u doorgaans iets meer betaalt voor meer flexibiliteit. Geef eerst uw voorkeuren aan om de verschillende abonnementen op een rij te zetten en een weloverwogen keuze te maken.

Vergelijk alle sim only kosten per minuut

Kijk bij het sim only vergelijken allereerst goed naar het tarief per minuut, aangezien dit uiteindelijk te maken heeft met de kosten die u maakt voor het gebruik van uw mobiele telefoon. Belt u veel en vooral lang? Ga dan voor een laag bedrag per minuut, eventueel met een wat hoger starttarief. Aan de andere kant is het juist interessant om het starttarief zo laag mogelijk te kiezen op het moment dat u vaak korte gesprekken heeft om snel wat te laten weten. U kunt het sim only abonnement vergelijken door uit te gaan van uw persoonlijke voorkeur met het oog op bellen.

Kijk daarnaast goed naar het aantal SMS-berichten dat u per maand wenst te versturen. Stuurt u af en toe wel eens iets, maar nooit echt veel? Zorg dan voor minimaal 100 SMS-berichten per maand. Indien u juist veel gebruik wenst te maken van SMS is het verstandiger om bijvoorbeeld 1.000 SMS-berichten per maand af te nemen, of te kiezen voor een onbeperkte aansluiting. Vergelijk sim only op basis van het aantal berichten dat u per maand kunt versturen, door uit te gaan van het verbruik tijdens een eerder abonnement, of dat van vrienden of kennissen.

Sim only met 4g mobiel internet

Kijk bij het sim only vergelijken daarnaast goed naar het mobiele internet, aangezien dat de laatste jaren steeds belangrijker is geworden. U kunt het mobiel internet gebruiken om op te zoeken hoe laat de trein of de bus vertrekt, contact te houden met vrienden via Whatsapp of bijvoorbeeld een email te versturen. Kijkt u af en toe eens op het internet of checkt u eens per week uw mail een keer op uw telefoon? Dan heeft u voldoende aan 100MB per maand. Kies voor 500 – 1.000MB per maand als u hier meer gebruik van wenst te maken en u bijvoorbeeld filmpjes wenst te kunnen streamen.

Voordelig telefoon abonnement

Een sim only abonnement is over het algemeen een voordelig telefoon abonnement, aangezien u geen verborgen kosten hoeft te betalen voor de telefoon waar u gebruik van maakt. Veel van de providers bieden u namelijk ‘gratis’ een telefoon aan, al betaalt u daar via het reguliere telefoonabonnement natuurlijk wel gewoon voor. Met een sim only abonnement is dit niet het geval, u betaalt dan echt alleen voor de belminuten, de SMS-berichten en eventueel de mobiele internet MB’s die u wenst te gebruiken.

Overstappen naar sim only

Heeft u op dit moment een regulier telefoonabonnement en loopt dit al 1 of 2 jaar? Afhankelijk van de contractduur die u bent aangegaan heeft u dan de mogelijkheid om over te stappen naar een sim only abonnement. Dat betekent dat u er bijvoorbeeld voor kunt zorgen dat u vanaf volgende maand minder gaat betalen, terwijl u wel gewoon gebruik kunt blijven maken van uw mobiele telefoon zoals u dat gewend bent. U betaalt voortaan alleen nog maar voor het daadwerkelijke gebruik van de mobiele telefoon die u al heeft, waardoor u zomaar kunt rekenen op een besparing van 50% op uw abonnementskosten.

Onderdelen sim only abonnement

Een sim only abonnement kunt u doorgaans zelf samenstellen, aan de hand van een aantal verschillende onderdelen. Het gaat hierbij om het aantal belminuten dat u wenst, de SMS-berichten die u maandelijks wenst te versturen en het mobiele internet waar u gebruik van wenst te maken. Bepaal zelf of u bijvoorbeeld veel wilt kunnen bellen, of dat u in principe alleen het mobiele internet nodig heeft. Aangezien u de onderdelen van het sim only abonnement zelf op elkaar af kunt stemmen kiest u voor een heel gebruiksvriendelijk geheel, dat aansluit bij uw wensen.

Sim only abonnement vergelijken

U kunt eenvoudig online uw sim only abonnement vergelijken, om er op die manier voor te zorgen dat u niets teveel betaalt. Zet de verschillende abonnementen op een rij op basis van de wensen die u heeft en bekijk direct wat de kosten zullen zijn. Wilt u een contract voor 1 of voor 2 jaar afsluiten, of aan de andere kant juist per maand op kunnen zeggen? Het zijn de elementen die u aan kunt geven tijdens het vergelijken van het sim only abonnement. Dit zorgt ervoor dat u eenvoudig en snel uit kunt komen bij een abonnement waar u echt wat aan heeft.