Onbeperkt abonnement vergelijken

Wilt u graag onbeperkt kunnen internetten, sms’en en bellen? Dan kunt u een onbeperkt abonnement vergelijken. Deze abonnementsvorm wordt door steeds meer providers aangeboden en is ideaal voor eenieder die veel internet en/of belt. De provider Robin Mobile biedt zelfs uitsluitend onbeperkte abonnementen aan. Via het onderstaande vergelijkingssysteem kunt u eenvoudig en snel alle aanbieders met elkaar vergelijken.

Waarom een onbeperkt abonnement vergelijken?

Een onbeperkt abonnement vergelijken kent meerdere voordelen. In eerste instantie is het natuurlijk erg interessant om onbeperkt gebruik te kunnen maken van uw belminuten en data. Heeft u een goede vriend(in) waar u maar al te graag mee belt via een stabiele verbinding? Dan is onbeperkt bellen natuurlijk wel erg interessant. Kijkt u maar al te graag naar filmpjes op YouTube en beschikt u niet op elk moment van de dag over Wi-Fi? Ook dan is het natuurlijk erg interessant om te beschikken over een onbeperkt abonnement. U kunt dan eindeloos blijven internetten op eenzelfde snelheid.

Meerdere providers

Een onbeperkt abonnement vergelijken is bovendien interessant omdat er steeds meer aanbieders zijn dit aanbieden. In eerste instantie was het alleen Robin Mobile die dit aanbood op de Nederlandse telecommarkt. Echter zijn er nu meerdere aanbieders die dit aanbieden. Zo bieden YouFone, Tele2, Telfort, Vodafone, KPN en Lebara ook onbeperkt bellen en sms’en aan. De datalimiet is wel ingesteld op 10.000 MB. U kunt echter KPN en VodafoneZiggo combineren met thuisabonnementen. Uw data wordt dan verdubbeld naar 20.000 MB en dat kan toch ook wel gezien worden als onbeperkt. Immers moet u wel op YouTube zitten als u dat daadwerkelijk wil opmaken. Op het moment is Robin Mobile de enige aanbieder die daadwerkelijk alles onbeperkt aanbiedt.

Uiteenlopende abonnementsprijzen

Wilt u graag een onbeperkt abonnement vergelijken? Dan kunt u ervan uitgaan dat er zeer uiteenlopende prijzen worden gerekend. Zo kunt u al een goedkoop abonnement afsluiten vanaf slechts 14,95 euro per maand. Echter zijn er ook abonnementen die meer dan 40 euro per maand kosten. Dat verschilt per provider, maar ook per pakket.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een voordelig pakket, maar hierbij is de internetsnelheid ook lager. Een duurder pakket heeft ook weer een hogere internetsnelheid. Het loont daarom om niet alleen te vergelijken op prijs, maar controleer ook wat u daadwerkelijk bij het pakket krijgt. Via de website van onder andere Robin Mobile kunt u in een handig overzicht zien welke kosten behoren tot een bepaald pakket. Bij het goedkoopste pakket kunt u bijvoorbeeld alleen gebruikmaken van het 3G-pakket. Bij de overige pakketten maakt u wel gebruik van 4G. Hierbij worden verschillende datasnelheden gehanteerd. Goed vergelijken is dus erg belangrijk.

Contractperiode

Bij de verschillende providers kunt u ook kiezen uiteenlopende contractperiodes. Het is ook belangrijk om daarop te letten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een maandcontract, maar u kunt ook kiezen voor een jaarcontract of een tweejarig contract. In ons overzicht kunt u precies nagaan wat de contractperiode is. Deze vindt u direct onder de maandprijs. De contracten van Robin Mobile zijn maandelijks opzegbaar.

Voorkeur voor een bepaalde provider?

Soms kan het lonen om te kiezen voor een bepaalde provider. Als u thuis een Ziggo-abonnement heeft, kan het bijvoorbeeld handig zijn om te kiezen voor Vodafone. Dat geldt ook voor KPN Thuis met een KPN-abonnement voor uw smartphone. U profiteert namelijk van leuke voordelen. Zo krijgt u soms een gratis zender, korting op uw abonnement of kunt u genieten van een beveiligingspakket voor uw computers en smartphones. Hieronder volgt meer informatie met provider en de daarbij behorende deals.

KPN

Wilt u graag een onbeperkt abonnement vergelijken? Ook KPN biedt onbeperkt bellen aan. Helaas kunt u hier (nog) niet genieten van onbeperkte data. Wel kunt u genieten van dit voordeel: u krijgt namelijk dubbele data als u thuis ook KPN heeft. Het meest uitgebreide pakket van KPN heeft nu 10.000 MB internetdata. U krijgt dan maar liefst 20.000 MB internetdata per maand. Bovendien kunt u data uitwisselen tussen uw huisgenoten, geniet u van een gratis zenderpakket in huis én krijgt u vijf euro korting op uw abonnement.

VodafoneZiggo

In 2015 hebben Vodafone en Ziggo de handen ineengeslagen. Beide bedrijven gaan onder dezelfde naam verder, maar werken wel intensief samen. Zo kunt u nu vijf euro korting ontvangen op uw Vodafone-abonnement, krijgt u dubbele data, een extra gratis zenderpakket op tv en het gratis Safe Online XL-pakket. Ook Vodafone biedt wél onbeperkt bellen, maar geen onbeperkt internet. De datalimiet hier is eveneens 10.000 MB. Dit kunt u dus verdubbelen naar 20.000 MB op maandbasis.

Telfort

Als u een onbeperkt abonnement vergelijken gaat, kunt u ook kiezen voor Telfort. Via deze aanbieder kunt u onbeperkt sms’en en bellen, maar ook hier geldt een dataplafond van 10.000 MB. Als u Telfort Thuis combineert met Telfort Mobiel kunt u vijf euro korting krijgen op uw abonnement. Bovendien kunt u thuis gratis Fox Sports Eredivisie kijken. Voor vijf euro extra per maand kunt u het pakket opwaarderen naar Fox Sports Compleet.

T-Mobile

Ook via T-Mobile kunt u genieten van een leuke actiedeal. Zij bieden telefoonabonnementen aan met onbeperkt bellen en sms’en met een dataplafond van 10.000 MB. Als u deze abonnementen combineert, krijgt u 2,50 euro korting op uw thuisabonnement. Daarnaast kunt u gratis kijken naar Fox Sports Eredivisie. Voor vijf euro extra per maand kunt u ook hier het pakket opwaarderen naar Fox Sports Compleet.

Kosten voor uw simkaart (aansluitkosten)

Sommige providers rekenen nog wel kosten voor uw simkaart. Dit noemt men ook wel de aansluitkosten. Zo rekent de provider Robin Mobile een eenmalig bedrag van 7,50 euro voor uw simkaart. Ook YouFone rekent eenmalige aansluitkosten van 14 euro. Telfort doet daar nog een schepje bovenop met 20 euro aan aansluitkosten. Het is dus ook raadzaam om alle providers goed te vergelijken. Als u klikt op ‘aanvragen’, wordt u doorverwezen naar de website van de aanbieder. Hier kunt u nog steeds vrijblijvend vergelijken.

14 dagen bedenktermijn

Als u een onbeperkt abonnement vergelijken en afsluiten gaat, heeft u altijd nog 14 dagen bedenktermijn nadat u het contract heeft afgesloten. Besluit u toch om voor een abonnement te gaan? Of wilt u uw contract om een andere reden annuleren? Dan kan dat altijd nog binnen de termijn van 14 dagen. Het is hierbij belangrijk dat u het simkaartje in originele staat terugstuurt naar uw provider. Annuleren kan via de website van de provider waar u uw abonnement ook heeft afgesloten. Helaas kan dat niet via onze website.

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag een onbeperkt abonnement vergelijken, maar zit u nog met enkele vragen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot en met 17.00 uur en uiteraard helpen wij u dan graag.

Vergelijk.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord