Nieuws: De energieprijzen zijn verlaagd

Sim only aanbiedingen

Bent u op zoek naar een nieuw sim only abonnement en wilt u graag profiteren van sim only aanbiedingen? Dan bent u op Vergelijk.com aan het juiste adres. U kunt namelijk eenvoudig en snel verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Met behulp van de onderstaande vergelijkingstool kunt u eenvoudig en snel alle sim only aanbiedingen met elkaar vergelijken.

Waarom kiezen voor sim only aanbiedingen?

Sim only aanbiedingen zijn ontzettend interessant, omdat u een sim only abonnement nu eenmaal erg interessant is. Goed vergelijken is in ieder geval interessant vanwege de prijs. Inmiddels zijn er talloze providers in Nederland. Zo heeft u niet alleen keuze uit de grote spelers op de markt, maar ook kunt u kiezen voor kleinere aanbieders. De grote spelers hebben zelfs kleine dochtermerken opgericht die nog scherpere tarieven rekenen. Wel geniet u dan vooralsnog van het grote netwerk.

U kunt echter niet alleen vergelijken op prijs en provider, maar ook op andere zaken. Welke internetsnelheid wilt u graag? Hoeveel belminuten heeft u nodig? Of wilt u misschien wel kiezen voor onbeperkt bellen? U kunt profiteren van verschillende sim only aanbiedingen via onze website. Een goede vergelijking maken is daarom ook erg belangrijk.

Voordelen van de sim only aanbiedingen

Profiteren van sim only aanbiedingen kent meerdere voordelen. Een groot voordeel van sim only in het algemeen is dat er nooit een BKR-registratie wordt geregistreerd. Immers neemt u alleen maar een telefoonabonnement af. Als u kiest voor een smartphone met abonnement, loopt u het risico dat u een BKR-registratie ontvangt. Dat geldt namelijk voor smartphones met een toestelwaarde boven de 250 euro. Als u uw telefoon los aanschaft en kiest voor een sim only abonnement ontwijkt u dat.

BKR-registratie

Sinds 1 mei 2017 is er een nieuwe regeling ingevoerd in Nederland. Alle smartphones die verkocht worden in combinatie met een abonnement, en een toestelwaarde hebben van meer dan 250 euro, zorgen voor een BKR-registratie. Als u kiest voor een van de sim only aanbiedingen, zit u nooit met dit probleem. Wel moet u dan zelf zorgen voor een geschikte smartphone. Deze kunt u los aanschaffen of u kunt natuurlijk een bestaande telefoon gebruiken. Als u kiest voor een van de sim only aanbiedingen geniet u bovendien van een vast laag bedrag per maand. U hoeft dus geen enorme kosten te betalen elke maand en dat merkt u ook zeker in de portemonnee.

Filteren op providers

Als u wilt profiteren van een van de sim only aanbiedingen, heeft u altijd de mogelijkheid om te filteren op bepaalde providers. Dat kan handig zijn, want u kunt namelijk bepaalde providers combineren met uw thuisabonnement. Als u thuis Ziggo heeft, kan het lonen om te kiezen voor Vodafone. Heeft u daarentegen thuis een KPN-abonnement? Dan kan het juist interessant zijn om te kiezen voor een KPN-abonnement. U geniet dan namelijk van extra voordelen. Hieronder volgt meer informatie over deze voordelen.

KPN

Beschikt u thuis over een KPN-abonnement? Dan kunt u profiteren van extra veel voordelen als u ook kiest voor een mobiel KPB-abonnement. U kunt hierop filteren tussen de verschillende sim only aanbiedingen. U ontvangt standaard vijf euro korting op uw abonnement. Ook krijgt u dubbele data binnen de Europese Unie. Kost uw abonnement naar keuze bijvoorbeeld 15 euro? Dan betaalt u dus slechts 10 euro! Ook kunt u extra data rekenen: is dit standaard 5GB? Dan ontvangt u dus maar liefst 10GB! Bovendien kunt u uw internetdata delen met anderen in huis en ontvangt u thuis een gratis zenderpakket. Dat zijn voldoende redenen om deze twee abonnementen met elkaar te combineren.

Telfort

Heeft u thuis geen KPN, maar heeft u Telfort? Ook dan kunt u kiezen voor een leuk combinatiepakket. Zo krijgt namelijk vijf euro korting op uw abonnement. Ook kunt u thuis gratis Fox Sports Eredivisie kijken. Als u het pakket wilt uitbreiden, kunt u voor vijf euro extra ook kiezen voor Fox Sports Compleet. Bovendien geniet u van dubbele data en dubbele belminuten bij uw sim only abonnement.

VodafoneZiggo

Vodafone en Ziggo hebben in 2015 de handen ineengeslagen: VodafoneZiggo. De twee bedrijven zijn zelfs gefuseerd in Nederland, maar werken nog wel onder hun eigen naam verder. Samen bieden de twee bedrijven verscheidene leuke voordelen. Heeft u thuis een Ziggo-abonnement? Dan kunt u kiezen voor een van de sim only aanbiedingen van Vodafone. U krijgt dan namelijk 5 euro korting op uw sim only abonnement en bovendien ontvangt u dubbele data. Via Ziggo ontvangt u een gratis extra zenderpakket. U kunt hierbij zelf kiezen uit bepaalde zenderpakketten. Verder krijgt u nog geheel gratis het Safe Online XL-pakket. Met behulp van deze handige software kunt u tot wel 20 apparaten beveiligen.

T-Mobile

T-Mobile levert ook televisie-, telefonie- en internetpakketten voor thuis. Ook kunt u natuurlijk kiezen voor een telefoonabonnement voor uw smartphone. Als u deze twee diensten met elkaar combineert, krijgt u standaard 2,50 euro korting op uw thuisabonnement. Ook kunt u gratis naar Fox Sports Eredivisie kijken. U kunt dit pakket eventueel uitbreiden naar Fox Sports Compleet voor slechts 5 euro.

Simyo

Zoals de naam van dit bedrijf al doet vermoeden, is Simyo een echte sim only provider. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door KPN en om die reden kunt u dus ook profiteren van een KPN-deal. Zo krijgt u dubbele data en belminuten als u thuis een KPN-abonnement heeft. Simyo biedt regelmatig gunstige sim only aanbiedingen, omdat het bedrijf daar simpelweg ook gespecialiseerd in is.

Uw abonnementsvoorkeuren aanpassen

Wilt u graag profiteren van een van de sim only aanbiedingen? Dan kunt u gebruikmaken van onze handige filters om zodoende te kiezen voor het abonnement dat het beste bij u past. Er zijn standaard natuurlijk talloze abonnementen waar u uit kunt kiezen.

Zo kunt u onder andere filteren op data, maar ook kunt u filteren op aantal belminuten. Hierbij kunt u ook kijken naar uw huidige abonnement: houdt u nu altijd belminuten over? Of heeft u standaard te weinig data? Of juist te veel? Zorg ervoor dat u dan nu kiest voor de juiste hoeveelheden. Houd er rekening mee dat de nieuwste smartphones vaak iets meer data verbruiken. Als u nu een foto verstuurt via WhatsApp, is de kwaliteit van zo’n foto groter. Dat zorgt ook voor meer verstuurde MB’s.

Kies voor de juiste abonnementsduur

De meeste providers bieden een korting als u kiest voor een langdurig telefoonabonnement. Zo kunt u kiezen voor een tweejarig abonnement en zodoende extra veel profiteren van de sim only aanbiedingen. Vindt u dat een te lange periode? Dan kunt u ook kiezen voor een eenjarig contract. Als u nergens aan vast wilt zitten, kunt u ook kiezen voor een maandelijks opzegbaar contract. Daar betaalt u vaak wel een relatief hoog bedrag voor.

Profiteren van sim only aanbiedingen

Heeft u een geschikt abonnement gevonden? Profiteren van een van de sim only aanbiedingen is erg eenvoudig. U kunt uw abonnement namelijk eenvoudig aanvragen door te klikken op de oranje knop met daarop ‘aanvragen’. U wordt vervolgens doorverwezen naar de website van de provider. Hier kunt u uw persoonlijke gegevens invoeren en de stappen doorlopen. Uw contractaanvraag in ingediend binnen een tijdsbestek van slechts enkele minuten. Loop het overzicht altijd nog even na, zodat u zeker weet dat alles in orde is.

Uw huidige nummer behouden?

Wilt u graag profiteren van een van de sim only aanbiedingen en hierbij uw huidige nummer behouden? Dan behoort dat vaak tot de mogelijkheden. Overstappen met nummerbehoud is meestal een gratis service als u de overstap maakt. Wel is het belangrijk dat u dit aangeeft als u uw nieuwe telefoonabonnement afsluit.

Standaard 14 dagen bedenktermijn

Als u een nieuw telefoonabonnement afsluit als consument heeft u standaard 14 dagen bedenktermijn. U kunt uw contract binnen deze termijn dus nog annuleren. Bedenkt u zich nadien toch? Dan kunt u uw contract annuleren via de website van uw provider. Dat kan niet via onze website. Zorg ervoor dat het simkaartje in originele staat blijft. De retourvoorwaarden kunnen verschillen per provider. Daarvoor kunt u uiteraard het retourbeleid van een bepaalde provider nagaan.

Onafhankelijk vergelijken

Via Vergelijk.com kunt u volledig onafhankelijk sim only aanbiedingen vergelijken. Met slechts enkele klikken op de knop kunt u eenvoudig en snel de verschillende aanbieders vergelijken. De goedkoopste sim only provider staat altijd bovenaan. Met behulp van de handige filters kunt u bovendien gemakkelijk aangeven wat u belangrijk vindt. Vergelijken is niet alleen vrijblijvend, maar ook kosteloos. Als u uw nieuwe abonnement afsluit, betaalt u daarvoor geen extra kosten.

Vragen? Neem contact met ons op

Wilt u graag profiteren van een van de sim only aanbiedingen, maar heeft u onverhoopt nog een aantal vragen? Dan kunt uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot en met 17.00 uur en dan helpen wij u uiteraard graag. Stuur uw vragen en eventuele opmerkingen zo specifiek mogelijk door, zodat wij u ook zo goed mogelijk kunnen helpen. Uiteraard horen wij graag van u.

Vergelijk.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord