Nieuws: De energieprijzen zijn verlaagd

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over bellen, abonnementen of prepaidkaartjes? Op deze pagina treft u een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat uw vraag en/of antwoord hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard helpen wij u graag verder.

Wat is een sim only abonnement?

Een sim only abonnement is een telefoonabonnement zonder toestel. U neemt dus alleen een abonnement af voor bellen, sms’en en internetten. Het voordeel van dit abonnement is dat de kosten lager zijn dan bij een abonnement met telefoon en bovendien ontvangt u bij dit type abonnement nooit een BKR-registratie. Wel moet u natuurlijk een telefoon hebben omdat u deze er niet bij krijgt.

Wat is prepaid?

Prepaid houdt in dat u tegoed koopt. Met behulp van dit tegoed kunt u bellen, sms’en en eventueel internetten. Als het tegoed op is kunt u ook niet meer bellen of sms’en. U zult dan eerst weer tegoed moeten aanschaffen. Prepaid is vooral geschikt voor kinderen of voor mensen die hun telefoon weinig gebruiken.

Wat is een abonnement met telefoon?

Bij een abonnement met telefoon ontvangt u ook daadwerkelijk een telefoon bij het abonnement. Het simkaartje van uw abonnement kunt u in uw nieuwe telefoon stoppen. Daarmee kunt u bellen, sms’en en internetten. In sommige gevallen ontvangt u een BKR-registratie.

Welke mobiele providers zijn er?

In Nederland zijn er verschillende mobiele providers waar u uit kunt kiezen. Speciaal daarvoor hebben wij een overzicht gemaakt. Daar kunt u, naar wens, ook abonnementen vergelijken.

Bestaan er onbeperkt bellen abonnementen?

Als u wilt kunt u ook kiezen voor een onbeperkt abonnement. Hierbij kunt u niet alleen onbeperkt bellen, maar vaak ook onbeperkt sms’en en internetten.

Waar is 4G beschikbaar?

De 4G-dekking in Nederland is erg ruim. In de grotere steden kunt u vrijwel altijd 4G ontvangen. Ook in de meeste uiteinden van Nederland ontvangt u gewoon 4G. Per provider kan de 4G-dekking verschillen.

Kan ik mijn mobiele telefoonnummer meenemen naar mijn nieuwe provider?

In vrijwel alle gevallen kunt u uw huidige mobiele telefoonnummer meenemen naar uw nieuwe provider. Dit wordt via uw provider geregeld.

Staat uw vraag hier niet bij?

Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur en uiteraard helpen wij u dan meer dan graag. Mogelijk zetten wij uw vraag ook bij de bovenstaande lijst.

Vergelijk.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord