Simpel 1GB data/onbeperkt sms/100 min €7,50 p/mnd

Een tijdelijke actie van Simpel: 1 GB internet onbeperkt sms en 100 belminuten voor maar €7,50 per maand. Dat is weinig geld voor een sim only abonnement. Deze actie van Simpel is geldig tot en met 31 juli 2016. De looptijd van het contract is 24 maanden. Dus nog in het bezit van een goedwerkende telefoon? Dan kunt u deze sim only aanbieding van Simpel overwegen.

Sim only vergelijken en de goedkoopste aanbieding

U kunt ook nog meer sim only abonnementen vergelijken op Vergelijk.com met de sim only vergelijker. Het vergelijken van alle sim only’s van alle aanbieders zorgt ervoor dat u altijd de beste en goedkoopste sim only deal kunt vinden. Door specifiek te zoeken op provider of op maximale abonnementsprijs kunt u de aanbiedingen van alle providers vergelijken. Of zoek op het minimale aantal minuten of smsbundel, er is voor iedere wens een geschikt sim only abonnement.

Onbeperkt bellen en sms’en sim only

Er zijn sim only’s verkrijgbaar vanaf 50 belminuten maar u kunt ook zoeken op sim only’s waarbij er geen limiet is bij bellen en sms’en, dit zijn de onbeperkt bellen en sms bundels. Vind u internetsnelheid belangrijk? Dan kunt u uw voorkeur voor 4G internet aanvinken, in dat geval krijgt u een overzicht van alle providers met snel 4G internet. Verlengen is ook mogelijk via Vergelijk.com geef in onze vergelijker aan dat u wilt verlengen en op basis daarvan krijgt u alle sim only aanbiedingen bij het verlengen van uw abonnement.