Goedkoopste smartphones

Bent u benieuwd naar de goedkoopste smartphones van dit moment? Dan kunt u ons handige overzicht raadplegen. Een goedkoop model hoeft natuurlijk niet altijd de beste keuze te zijn, maar kan wel wel degelijk erg interessant zijn. Gebruikt u uw smartphone niet al te vaak? Dan kunt u kiezen voor een goedkoop model. Hieronder volgt een overzicht met de goedkoopste smartphones van dit moment.

Waarom goedkoopste smartphones vergelijken?

Er zijn ontzettend veel smartphones op de markt. Zo zijn er niet alleen verschillende merken, maar ook zijn er talloze modellen van ieder merk. Zo heeft Apple bijvoorbeeld vooral dure smartphones, maar zijn de verouderde modellen al een stukje goedkoper. Samsung heeft eveneens high-end smartphones, maar heeft ook een aantal goedkopere modellen. Goed vergelijken is daarom geen onverstandige keuze. Met behulp van ons handige filtersysteem gaat u gemakkelijk en snel na welke aanbieder het voordeligste is. Goedkope smartphones vergelijken is daarmee erg eenvoudig.

Filteren op prijs

Als u niet te veel wilt betalen voor uw nieuwe telefoon, is het raadzaam om goed te vergelijken op prijs. In ons handige vergelijkingssysteem kunt u gemakkelijk aangeven wat uw budget is. Wilt u maximaal 200 euro voor een toestel betalen? Dan kunt u dat aangeven in het vergelijkingssysteem.

Goedkope smartphones: de functionaliteiten

Goedkope smartphones kunnen vooralsnog erg goede telefoons zijn. Natuurlijk levert u ergens wel op in. Als u minder betaalt, krijgt u iets minder smartphone. Hieronder volgen enkele kenmerken en aandachtspunten.

Het beeldscherm

De resolutie van het scherm is vaak iets minder goed dan bij de duurdere modellen. Hierbij speelt de pixeldichtheid bijvoorbeeld een rol. Hoe hoger dat is, hoe scherper het scherm is. Gebruikt u uw smartphone vooral voor het versturen van berichtjes? Dan is een minder scherp beeldscherm natuurlijk geen probleem. Gebruikt u uw smartphone daarentegen juist voor het kijken van filmpjes? Dan is een hogere resolutie natuurlijk wel erg fijn.

Camera

Goedkope smartphones hebben ook vaak een minder goede camera. Soms zijn de megapixels wel hetzelfde, maar is de kwaliteit van een foto is toch minder. Goedkope smartphones beschikken vaak niet over optische beeldstabilisatie. Ook is de lichtgevoeligheid in de regel minder. Als u echter weinig foto’s maakt, of bijvoorbeeld beschikt over een spiegelreflexcamera, dan is een goede camera natuurlijk ook niet noodzakelijk.

Processor

Goedkope smartphones zijn vaak iets minder snel. Als u veel games speelt op uw smartphone, is het wel erg fijn als u beschikt over een krachtige processor. Gebruikt u uw smartphone enkel voor het versturen van berichtjes? Dan is een goedkoop model meer dan prima.

Materiaal

Als u kiest voor een van de goedkoopste smartphones, levert u vaak ook in op het materiaal. De high-end smartphones hebben de duurste materialen, maar voor de goedkoopste smartphones wordt ook goedkoper materiaal gebruikt. Zo is de behuizing vaak van kunststof en niet van aluminium en glas. Toch biedt dat ook weer een voordeel: de goedkoopste smartphones kunnen vaak beter tegen een stootje.

Batterijduur

Soms geniet u van een langere batterijduur bij de goedkoopste smartphones. Het aantal functies zijn immers minder, waardoor uw smartphone doorgaans ook minder stroom verbruikt. Wellicht kunt u daarom wel dagenlang genieten van uw telefoon.

Los toestel kopen in combinatie met een sim only abonnement?

Via de telecomvergelijker op deze pagina kunt u gemakkelijk verschillende smartphones met abonnementen vergelijken. Voor toestellen met een adviesprijs onder 250 euro ontvangt u nooit een BKR-registratie. Is uw toestel net iets meer waard? Dan kunt u uw smartphone alvast afbetalen tot 250 euro. Daarmee voorkomt u de BKR-registratie, wat nadelig uit kan pakken voor een eventueel hypotheek.

U heeft ook de mogelijkheid om een los toestel te kopen. U kunt dat dan eventueel combineren met een sim only abonnement. Als u uw telefoon relatief weinig gebruikt, kunt u zelfs prepaid vergelijken. De goedkoopste smartphones zijn natuurlijk niet bijzonder prijzig en daarom lukt het vaak ook wel om het toestel in een keer af betalen. Uiteraard kunt u zelf de keuze maken.

Keuze uit verschillende contractperiodes

Als u een abonnement afsluit heeft u altijd keuze uit meerdere contractperiodes. Bij abonnementen met toestel kunt u kiezen uit eenjarige en tweejarige contracten. Kiest u voor het goedkoopste sim only abonnement? Dan kunt u eventueel ook kiezen voor een maandelijks opzegbaar contract. Daarmee zit u dus ook niet lang aan uw provider vast. Wel zijn deze abonnementen iets duurder dan de langdurige contracten.

Vind de goedkoopste smartphones via Vergelijk.com

Wilt u graag de goedkoopste smartphones vergelijken? Dan bent u bij Vergelijk.com aan het juiste adres. U kunt gemakkelijk en snel verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Hierbij heeft u mogelijkheden om uitgebreid te filteren op uw wensen. Middels de prijsfilter betaalt u nooit te veel voor uw smartphone.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over de goedkoopste smartphones? Of heeft u andere vragen met betrekking tot onze website? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot en met 17.00 uur en dan helpen wij u uiteraard graag. Stuur uw vragen en/of opmerkingen door via het contactformulier en we reageren zo spoedig mogelijk.

Vergelijk.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord