Review e-Boekhouden – 10 unieke voordelen

Wat is e-Boekhouden ?

Een bedrijf opstarten en beheren brengt heel wat administratie werk met zich mee. Je bent dan ook als ondernemer altijd op zoek naar goede tools en programma’s die je het werk uit handen nemen. Die vrijgekomen tijd kun je namelijk weer besteden aan de verdere groei van uw onderneming. Nieuwsgierig wat wij vinden van e-Boekhouden? Lees onze e-Boekhouden review!

Als het op boekhouden dient is het ideaal dat het zo min mogelijk tijd in beslag neemt. Dit bereik je aan de ene kant door het gebruik van een gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma en aan de andere kant door koppelingen en opties die je helpen het boekhouden zoveel mogelijk te automatiseren. 

 e-Boekhouden springt daar handig op in met een uitermate gebruiksvriendelijk systeem waarmee je vrijwel meteen aan de slag kunt met e(lectronisch)-boekhouden. Hier onder volgt onze review e-Boekhouden.

review e-boekhouden

Heb je geen review e-boekhouden nodig? Begin dan gelijk met 15 maanden lang gratis e-boekhouden!

1e conclusie review e-Boekhouden: eenvoudig, gebruiksvriendelijk en veel hulpopties

e-Boekhouden is hard op weg om de meest populaire boekhoudsoftware op de Nederlandse markt te worden. Het is beschikbaar voor startende ondernemers, ZZP´ers, verenigingen en bedrijven in het MKB maar ook voor grote multinationals. 

e-boekhouden heeft een reputatie op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Het is voor mensen die geen tot weinig ervaring hebben met het boekhouden gemakkelijk te begrijpen. En zodra je inlogt word het duidelijk waarom e-Boekhouden zo populair is bij zo’n breed publiek aan verschillende bedrijven.

Binnen het e-Boekhouden systeem vind je, voor beginners in e-boekhouden, een flink  aantal handleidingen en video tutorials. e-Boekhouden heeft zelf een gratis cursus boekhouden die je kunt volgen. 

Wil je graag geen rompslomp met je boekhouding? Start dan vandaag met e-Boekhouden.nl!

2e conclusie review e-Boekhouden - het boekhouden is slechts een klein onderdeel van het geheel

De naam kan lichtelijk misleidend werken want boekhouden is slechts één onderdeel, (of één module om precies te zijn) van het hele pakket. Ondanks de grote hoeveelheid aan mogelijkheden is  e-Boekhouden heel simpel onderverdeeld in 3 afzonderlijke pakketten met elk twee modules.

De 3 boekhoudpakketten zijn: 

  • Startende ondernemers (Gratis boekhouden en facturen voor max. 15 maanden). 
  • ZZP/Mini (Voor kleine administraties zoals zzp’ers, verenigingen en holdings met een maximum aan boekingen en facturen per jaar)
  • Standaard (Voor alle ondernemers).
review e-boekhouden

De twee modules in elk pakket zijn simpelweg: 

  • Boekhouden (btw-aangifte, relatiebeheer, budgetten en meer)
  • Facturen (offertes, urenregistratie, voorraadbeheer en meer)

Wij hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet. We hebben hierbij vooral gelet op de unieke voordelen en extra’s van de 2  boekhoudpakketten van e-Boekhouden vergeleken met andere software. 

3e Conclusie review e-Boekhouden: de 10 belangrijkste voordelen van boekhouden in e-Boekhouden

4e Conclusie review e-Boekhouden: de langste gratis proeftijd om je onderneming te laten groeien!

15 maanden is ruim de tijd om je onderneming te laten groeien. Maar ook als je hierna moet betalen zijn de prijzen erg laag vergeleken met de meeste concurrenten op het gebied van online boekhouden. Tarieven beginnen bij 7,95 euro per maand (met een maximum van 240 boekingen per boekjaar) en dit is inclusief de genoemde btw-aangifte, relatiebeheer, budgetten en nog veel meer! 

Nadeel is wel dat de facturering hierbij een apart te betalen module is maar gelukkig ook voor een bescheiden prijsje van 5,95 euro per maand (voor 120 facturen per boekjaar). Onder de facturatiemodule vallen onder andere offertes, urenregistratie en voorraadbeheer. 

Ook heb je met deze module toegang tot een ruim aanbod aan betalingsopties. Je kunt klanten met de factuur meteen een betalingslink toesturen via iDEAL, Creditcard, PayPal etc. De praktijk laat zien dat facturen die een betalingslink hebben veel sneller betaald worden dan waarbij de bankinformatie handmatig moet worden ingevoerd. 

Dit komt er op neer dat je als Zzp’er of kleine ondernemer in het MKB voor minder dan 14 euro per maand (exclusief btw) toegang tot het hele systeem hebt voor een onbeperkt aantal gebruikers! 

Voor grotere ondernemingen of kleine bedrijven die veel facturen uitsturen zijn er de “Standaard” opties van zowel het Boekhoud- als het Factuurpakket. Deze zijn 14,50 en 9,50 euro per maand voor een onbeperkt aantal boekingen en/of onbeperkt aantal facturen. 

Review e-Boekhouden - de nadelen

review e-boekhouden

Beginnen met het fijnste boekhoudsysteem?

e-Boekhouden.nl is ideaal voor de beginnende ondernemer!

Review e-Boekhouden - Veelgestelde vragen

je kunt gratis van het volledige boekhoudpakket van e-Boekhouden gebruik maken tijdens de eerste 15 maanden van je onderneming. Dit word gerekend vanaf de inschrijfdatum voor je bedrijf bij de Kamer van Koophandel.

Dat kan. Maar dan is de gratis proefperiode korter en kun je 14 dagen lang gratis e boekhouden. 

In zowel de 15 maanden gratis  e-boekhouden voor starters als de normale proefperiode zit je nergens aan vast. Er is geen automatische verlenging. 

Alle informatie blijft in het systeem opgeslagen en is nog steeds op te roepen en eventueel te exporteren. Wel kan het zijn dat je geen toegang meer hebt tot uitgebreide rapportagemogelijkheden.

Conclusie review e-Boekhouden:

e-Boekhouden is ideaal voor vrijwel alle boekhoudkundige werkzaamheden. Binnen de Boekhouden-module zijn alle basisopties zoals het inboeken en het versturen van offertes, facturen en betalingsherinneringen makkelijk te bereiken en eenvoudig om mee te werken. 

De Facturen-module heeft naast facturen ook urenregistratie, voorraadbeheer en nog veel meer opties  waar je bij andere online boekhoudprogramma’s extra moet betalen. Voor een bedrag van nog nét geen 14 euro per maand heb je een compleet alles-in-één pakket. Een echte aanrader! 

Overtuigd dat e-Boekhouden.nl geschikt is voor jouw bedrijf? Maak een account aan bij e-Boekhouden.nl en ontvang de eerste 15 maanden gratis!!

Instappen in een eenvoudig boekhoudsysteem?

Maak een account aan bij e-Boekhouden.nl en probeer de eerste 15 maanden gratis uit!