CRM-systeem software vergelijken

Wilt u graag een CRM-systeem voor uw bedrijf? Dan kunt u CRM-systeem software vergelijken. Door uw klantenbestand goed te managen kunt u de klanttevredenheid aanzienlijk verhogen. Dat draagt bij aan een hogere omzet én meer winst voor uw onderneming. Hieronder treft u een overzicht met de verschillende CRM-systemen. U kunt gebruikmaken van de verschillende filters, zodat u alleen de pakketten ziet die bij u en uw onderneming past.

[do_widget id=software_vergelijken-5]

Meer softwarevergelijkers

Waarom CRM-systeem software vergelijken?

CRM staat voor Customer Relationship Management. In een dergelijk systeem staan waardevolle gegevens, waaronder klant- en relatiegegevens, verkoopkansen of e-mailconversaties. CRM-systeem software vergelijken kan daarom ook erg verstandig zijn. Met het systeem kunt u namelijk gemakkelijk de resultaten van uw inspanningen controleren. Bovendien krijgt een gemakkelijk overzicht van de verschillende werkzaamheden die u eerder al heeft verricht voor een bepaalde klant. Vergaarde data is op verscheidene plekken bereikbaar, omdat u het tegenwoordig gemakkelijk online kunt bijhouden. In sommige gevallen zijn er ook apps beschikbaar, zodat u onderweg altijd gemakkelijk en snel informatie kunt opzoeken over een klant of prospect.

Wat voor bedrijf heeft u?

Als u CRM-systeem software vergelijken gaat, is het raadzaam om te selecteren welke bedrijfsvorm u heeft. Heeft u bijvoorbeeld een BV of bent u freelancer? Heeft u veel of weinig medewerkers en hoeveel daarvan dienen inzicht te hebben in het systeem? Vanzelfsprekend zijn de pakketten waar veel medewerkers mee kunnen werken duurder, maar de mogelijkheden zijn ook erg groot. Vaak kunt u beperkingen invoeren voor bepaalde medewerkers, zodat zij alleen de informatie kunnen opvragen dat voor hen belangrijk is. Dat is ontzettend efficiënt.

Wat is voor u belangrijk?

U kunt meerdere opties selecteren tijdens uw zoektocht naar een bepaald CRM-systeem. Zo kunt u onder andere selecteren of u klantcontactmomenten wilt vastleggen of kunt u relaties categoriseren in bepaalde categorieën. Als u het belangrijk vindt, kunt u ook een accountmanager koppelen aan bepaald account. Tevens is het mogelijk om prijsdifferentiatie per klant in te voeren, indien dat nodig is. Deze opties kunt u zelf selecteren in de filters. Vink alleen aan wat u nodig heeft, want de meest complete pakketten zijn uiteraard ook iets duurder.

CRM-systeem software vergelijken

Verkoopfuncties

In sommige gevallen is het ook mogelijk om uw administratie bij te houden in het pakket. Dan hoeft u geen aparte boekhoudsoftware aan te schaffen, maar kunt u alles onder één dak plaatsen. U kunt aangeven of u facturen wilt opstellen met het programma. Ook offertes aanmaken en het aantonen van uw producten en diensten behoren tot de mogelijkheden. Ook hiervoor geldt: selecteer alleen de opties die nodig zijn voor uw onderneming.

Agenda en taken bijhouden

Als u CRM-systeem software vergelijken gaat, is het ook raadzaam om te kijken of u ook een agenda of takenlijst wilt bijhouden. Dat kan handig zijn indien u een onderneming heeft met meerdere werknemers. De verschillende werknemers kunnen dan hun werkzaamheden invoeren in de agenda. Als beheerder kunt u een takenlijst opstellen aan uw medewerkers. Zo worden alle werkzaamheden in goede banen geleid.

De voordelen van een CRM-systeem

Om af te sluiten geven we graag nog een overzicht van de verschillende voordelen van een CRM-systeem:

  • U kunt uw klant(en) centraal stellen;
  • De productiviteit van u en uw bedrijf worden verhoogd;
  • Resultaten kunnen gemakkelijk geanalyseerd worden;
  • Inzicht en overzicht creëren in de werkprocessen;
  • Professionelere aanpak;
  • Relaties gemakkelijker benaderen op een professionele wijze;
  • Uw kennis waarborgen binnen de organisatie;
  • Eenvoudig selecties aanmaken;
  • Gemak!

Hulp nodig?

Wilt u CRM-systeem software vergelijken, maar heeft u hierbij nog enige hulp nodig? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op de contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we een uitgebreid antwoord kunnen formuleren.