Kassa software vergelijken

Wilt u graag een goed softwarepakket voor uw kassasysteem? Dan kunt u kassa software vergelijken. Welke is het voordeligste óf welke voldoet het meeste aan uw eisen? Via onze handige vergelijkingstabel kunt u verschillende kassasoftware met elkaar vergelijken. Hierbij kunt u nog filteren op de verschillende mogelijkheden, waaronder het aantal gebruikers en features.

Geschikt voor


Medewerkers


Features


Support


Cashr online kassa (online backoffice en gratis app)
Cashr online kassa (online backoffice en gratis app)
★★★ 6.0

Het complete online kassasysteem op tablets en smartphones. Vervangt de traditionele kassa. Gebruiksvriendelijke bediening en real-time inzicht in de omzet. Betalingen direct geboekt in de admin. Makkelijk voor de Btw-aangifte!

maandelijks €29,00
 • Worldline pinkoppeling
 • Koppeling boekhouding
 • Online rapportages
Bekijk nu
Lightspeed Kassa software
Lightspeed Kassa software

Lightspeed kassasystemen zijn geschikt voor alle Retail en Horeca. De iPad kassasystemen kunnen meer dan transacties verwerken. Zo is een koppeling met een (Lightspeed) webshop eenvoudig gemaakt voor o.a. centraal voorraadbeheer.

maandelijks €79,00
 • Boekhoudintegratie
 • Uitgebreide rapportage
 • Voorraadbeheer
Bekijk nu
MplusKASSA voor horeca
MplusKASSA voor horeca

MplusKASSA is de meest gebruiksvriendelijke en flexibele kassasoftware op de Nederlandse markt. Met MplusKASSA tafelregistratie en keukenmanagement kunnen wij voor elke horeca zaak een automatiseringsoplossing leveren.

Op aanvraag €0,00
 • Koppelbaar
 • Flexibel
 • Gebruiksvriendelijk
Bekijk nu
Lightspeed Retail Kassa software
Lightspeed Retail Kassa software

Het Lightspeed kassasysteem is geschikt voor alle Retail winkels. Het iPad kassasysteem kan meer dan transacties verwerken. Zo is een koppeling met een (Lightspeed) webshop eenvoudig gemaakt voor o.a. centraal voorraadbeheer.

maandelijks €79,00
 • Omnichannel oplossing
 • Voorraadbeheer
 • Uitgebreide rapportage
Bekijk nu
MplusKASSA voor retail
MplusKASSA voor retail

MplusKASSA biedt een ideale automatiseringsoplossing voor retail. MplusKASSA heeft een flexibele artikelkaart, uitgebreid klantenbestand, uitgebreid voorraad overzicht en u kunt uw kassa koppelen aan uw webshop of boekhoudpakket.

Op aanvraag €0,00
 • Voorraadbeheer
 • Koppeling met webshop
 • Leveranciers in kassa
Bekijk nu
MplusKASSA voor overige branches
MplusKASSA voor overige branches

MplusKASSA is een zeer flexibel kassapakket, waardoor we een geschikte oplossing kunnen bieden voor iedere branche. We leveren kassa's voor fashion, apotheken, sportverenigingen, scholen en nog veel meer.

Op aanvraag €0,00
 • Flexibel
 • Gebruiksvriendelijk
 • Koppelbaar
Bekijk nu
BizzCloud Kassa
BizzCloud Kassa

BizzCloud Kassa voor winkels, clubs en horeca. Koppeling met webshops. Regel alles op 1 plek. Compleet kassasysteem + voorraadbeheer. Eenvoudig in gebruik. Geen installatie of technische voorkennis nodig. Nu starten met verkopen!

maandelijks €27,50
 • Kassa en voorraad in 1
 • Koppel uw boekhouding
 • Kassa randapparatuur
Bekijk nu

Meer softwarevergelijkers

Wat voor winkel heeft u?

Als u kassa software vergelijken gaat, is het raadzaam om te bekijken wat voor winkel u heeft. Heeft u daadwerkelijk een retailwinkel of bent u werkzaam in de horeca? In sommige gevallen zijn horecasystemen niet geschikt voor een retailwinkel en andersom. Middels de opties kunt u aanvinken wat u heeft. In sommige gevallen zijn systemen geschikt voor zowel horeca als retail.

Hoeveel gebruikers heeft u?

Als u meerdere werknemers heeft, is het raadzaam om ook te kiezen voor meerdere gebruikers. Dan kan het systeem op twee of meer kassa’s tegelijkertijd gebruikt worden. Daarnaast is het in sommige gevallen ook mogelijk om een persoonlijke profiel aan te maken. Dat heeft vele voordelen. Zo kunt u onder andere kijken welke artikelen via deze persoon zijn verkocht.

Supportfuncties

Als u kassa software vergelijken gaat, is het soms ook raadzaam om te kijken naar de support die u krijgt. Indien u problemen heeft, is het namelijk noodzakelijk om dit zo snel mogelijk op te lossen. Stelt u eens voor, uw kassasysteem doet het niet meer als u aan het werk bent. Dat kan zorgen voor grote problemen. Daarom kunt u ook kiezen tussen support. Gratis support, chat, e-mail en telefonische support zijn allemaal mogelijkheden die u kunt aanvinken. Telefonische support is raadzaam, zodat u gemakkelijk en snel iemand aan de lijn krijgt indien dat nodig is.

Extra opties

De verschillende software heeft ook nog leuke extra opties. Zo kunt u bijvoorbeeld het gebruik van een barcodescanner mogelijk maken, kunt u betalingen splitsen, bonnen printen, het logo op uw kassabon plaatsen of een pin terminal aansluiten. In sommige gevallen zijn deze opties noodzakelijk en kunt u hier niet zonder. Een pin terminal is tegenwoordig erg belangrijk en het is handig als dat ook goed werkt met de kassa software. Als u kassa software vergelijken gaat, is het dan ook raadzaam om te kijken of deze opties er wel daadwerkelijk bij zitten.

kassa software vergelijken

Waarom kassa software vergelijken?

Kassa software vergelijken is verstandig, omdat er gewoonweg ontzettend veel keuzes zijn. Bovendien kunt u met kassa software ook meer inzicht krijgen in de artikelen dat u verkoopt. Daarmee profiteert u onder andere van voorraadtelling en scheelt dat u op een later moment ook weer aanzienlijk veel tijd, werk én geld. Uiteraard kunt u rekenen op gratis updates voor uw kassa software en blijft u daarmee altijd up-to-date.

Waar moet ik op letten?

Het is volledig afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften waar u precies om moet letten. Wilt u bijvoorbeeld per se meerdere profielen aan kunnen maken voor uw medewerkers? Dan heeft u kassa software nodig dat geschikt is voor meerdere personen. Wilt u geïntegreerde kortingsfuncties? Zo kunt u nog een aantal vragen stellen. Zorg ervoor dat het uitgebreid genoeg is voor uw werkzaamheden.

Oefenversie proberen

In sommige gevallen is het mogelijk om eerste een oefenversie te proberen. Op die manier kunt u eerst kijken wat de mogelijkheden allemaal zijn. Als het blijkt dat de mogelijkheden onvoldoende zijn, kunt u voor een andere versie gaan. Er is voldoende keuze tijdens het kassa software vergelijken.

Hulp nodig?

Wilt u kassa software vergelijken, maar heeft u hierbij nog hulp nodig? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur en helpt u graag met al uw vragen. Stuur uw vraag zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen formuleren.

Kassa software vergelijken
7.3 (72.67%) 30