Urenregistratie software vergelijken

Het bijhouden van de uren is vaak een tijdrovende klus, waar u waarschijnlijk liever niet al te veel tijd aan besteed. Gelukkig kunt u dit proces eenvoudig versnellen door een goed softwarepakket aan te schaffen. U kunt hieronder urenregistratie software vergelijken. Hierbij kunt u gemakkelijk en snel bekijken welk pakket past bij uw persoonlijke wensen en behoeften. Maak eventueel gebruik van de filters om de verschillende pakketten te filteren.

Bedrijfsvorm


Bedrijfsgrootte


Uren registreren


Project registratie


Rapportage


Teamleader
Teamleader
★★★★★ 10.0

Houd gepresteerde uren automatisch of manueel bij en bewaar het overzicht over de prestaties voor een klant of project. Verwerk je geregistreerde, factureerbare uren tot een factuur en houd je ongefactureerde uren inzichtelijk!

€ 25,00
 • Inzichtelijk
 • Flexibel
 • Eenvoudig
Bekijk nu
Exact Online Uren & Facturen
Exact Online Uren & Facturen
★★★★ 8.3

Maximale facturabiliteit en een kerngezonde cashflow door de urenregistratie en -administratie te integreren met je facturatie, boekhouding en relatiebeheer. Online urenregistratie en facturatie was nog nooit zo efficiënt!

€ 125,00
 • Nummer 1 boekhoudsoftware
 • Incl. Boekhouden & CRM
 • Uren meteen factureren
Bekijk nu
TimeChimp - Eenvoudige & Complete Urenregistratie (TIP)
TimeChimp - Eenvoudige & Complete Urenregistratie (TIP)

TimeChimp is het meest eenvoudigste en complete urenregistratie van ZPP'er tot MKB. Uren, Uitgaven, Verlof, Projectmanagement, Mobiele App, Factureren, Goedkeuren en veel meer. Probeer nu 14 dagen gratis!

€ 5,00
 • Eenvoudig & Innovatief
 • Perfect Voor Teams
 • Gratis Mobiele App
Bekijk nu
Thinq Urenregistratie & Facturatie
Thinq Urenregistratie & Facturatie
★★★★ 8.2

Met het urenregistratiesysteem van Thinq maak je snel en eenvoudig projecten en klanten aan waarop je tijd kunt schrijven. Houdt overzicht van gewerkte uren en maak eenvoudig professionele facturen. Nu met gratis tankpas twv €90,-

€ 9,95
 • Online uren schrijven
 • Projecten & taken
 • Incl. factuurprogramma
Bekijk nu
Nanda
Nanda
★★★★ 7.0

Makkelijk uren registreren en het overzicht behouden. Dankzij Nanda gaan er geen facturabele uren meer aan je voorbij. Inclusief handige mobiele apps voor onderweg. Kennis maken? Probeer haar nu 30 dagen helemaal gratis uit!

€ 5,00
 • Gratis mobiele apps
 • Maandelijks opzegbaar
 • Eenvoudig in gebruik
Bekijk nu
OFFECTIVE Uren registratie
OFFECTIVE Uren registratie
★★★★★ 9.5

Online uren registreren, urenregistratie voor maximaal overzicht in gewerkte uren, overwerk en afwezigheid. Manager functie met duidelijkheid over gewerkte uren, overwerk en afwezigheid van het personeel. Eenvoudig in gebruik!

€ 3,00
 • Meest complete pakket
 • Via mobile registreren
 • Eenvoudig in gebruik
Bekijk nu
Watch Zakelijke dienstverlening
Watch Zakelijke dienstverlening
★★★★★ 10.0

WATCH is een online projectbeheersysteem voor uw hele proces van offreren, plannen, uren registreren tot en met factureren. Compleet, flexibel en veilig. WATCH, al 13 jaar zorgeloos projectbeheer.

€ 150,00
 • Eenvoudig in gebruik
 • 99,9% Uptime
 • 15 euro p.p.p.m.
Bekijk nu
Watch Alleen Uren
Watch Alleen Uren
★★★★★ 10.0

U wilt uw personeel graag effectief inzetten. Daarvoor heeft u bovenal inzicht nodig. Inzicht dat urenregistratie u biedt. De urenregistratiemodule van WATCH is eenvoudig in gebruik, flexibel en compleet.

€ 75,00
 • 13 jaar ervaring
 • 99,9% Uptime
 • 7,5 euro p.p.p.m.
Bekijk nu
Uren
Uren
★★★★★ 9.4

Uren invoeren en factureren, per medewerker, project, klant. Meteen verwerkt in uw boekhouding. Uren invoeren mogelijk met App.

€ 15,00
 • Uren factureren
 • En boekhoudpakket
 • App aanwezig
Bekijk nu
Plotter Urenregistratie
Plotter Urenregistratie

€ 15,00
Bekijk nu

Meer softwarevergelijkers

Waarom urenregistratie software vergelijken?

Urenregistratie software vergelijken is ontzettend handig. Als u uw uren dient bij te houden, is het ontzettend vervelend om dit continu bij te werken in Microsoft Excel. Waarschijnlijk heeft u dat bestand niet ieder moment bij de hand en dat maakt het soms erg vervelend. Het is gemakkelijker om gepresteerde uren bij te houden in een urenregistratie software programma. Hierbij kunt u uw geregistreerde uren direct factureren en overzichtelijk houden. Dat bespaart tijd, geld en het is overzichtelijk! Bovendien heeft u direct inzicht in uw bedrijfsvoering: hoeveel tijd besteedt u aan bepaalde werkzaamheden?

Wat voor bedrijfsvorm heeft u?

Als u urenregistratie software vergelijken gaat, kunt u filteren tussen de verschillende bedrijfsvormen. Heeft u bijvoorbeeld een BV, een stichting, vereniging, VOF of bent u wellicht freelancer of zzp’er? Voor iedere bedrijfsvorm is een geschikte urenregistratie software te vinden. Daarnaast kunt u ook aangeven hoeveel werknemers u heeft. Dat is van groot belang, want als u alleen werkt zult u een ander pakket kunnen aanschaffen dan wanneer u een groot bedrijf heeft. Sommige pakket zijn alleen geschikt voor zzp’ers of freelancers, terwijl andere pakketten juist geschikt zijn tot wel 1.000 medewerkers. Afhankelijk van uw bedrijfsvorm en aantal medewerkers kunt u daaruit een keuze maken.

Urenregistratie bijhouden

Daarnaast kunt u ook zelf kiezen hoe u uw uren wilt invullen. Wilt u uw uren direct invullen vanuit uw (Google) agenda of vult u uw handmatig in? Uiteraard zijn er ook nog meer opties waar uit kunt kiezen, zoals een app of een online urenregistratie. Sommige pakketten bieden nog andere extra’s, zoals een rittenregistratie en een reiskostenregistratiesysteem. Een app is raadzaam, want dan kunt u waar ook ter wereld en op ieder moment uw uren invullen.

Gebaseerd op het aantal projecten

Veel freelancers en zzp’ers werken niet met een uurtarief, maar kiezen ervoor om op projectbasis te werken. In sommige gevallen is het dus raadzaam om een urenregistratie software te vergelijken, waarbij u ook een aantal projecten kunt invoeren. In sommige gevallen kunt u ook een status toekennen aan het project, waardoor u gemakkelijker uw uren kunt bijhouden. Indien u op projectbasis werkt, is het raadzaam om dit te filteren in de filteropties.

Een uitgebreide rapportage?

Als u urenregistratie software vergelijken gaat, is het ook raadzaam om te kijken naar de rapportage. Wilt u bijvoorbeeld een rapportage kunt uitdraaien per klant, per project, per activiteit of per gebruiker? Ook dat behoort bij sommige pakketten tot de mogelijkheden. Maak daarvoor gebruik van de verschillende beschikbare filters. De filters zullen de verschillende pakketten automatisch bijwerken. Urenregistratie software vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk. Ieder pakket biedt in ieder geval een helder overzicht van de uren. Hoe specifiek u dat zelf wilt inzien, kunt u zelf selecteren bij de filteropties. Voor de Belastingdienst is een basispakket altijd voldoende. Zij willen gewoonweg weten of u het urencriterium hebt behaald.

Via uw smartphone is het ontzettend gemakkelijk

Urenregistratie software vergelijken

Er zijn diverse pakketten, waarbij u uw uren gewoonweg kunt invullen via uw smartphone. Als u niet altijd een laptop of computer bij de hand heeft, is het raadzaam om te kiezen voor deze optie. Dan kunt u zelfs uw uren invullen als u onderweg bent. Dan vergeet u ook nooit meer uren die u anders wellicht niet had berekend naar uw klant. Dat kent dus ook weer vele voordelen. U haalt de kosten van uw urenregistratie software er daarmee weer gemakkelijk uit.

Hulp nodig?

Wilt u urenregistratie software vergelijken, maar heeft u hier nog enige hulp bij nodig? In dat geval kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Stuur uw vraag zo specifiek mogelijk door, zodat we een uitgebreid antwoord kunnen formuleren op al uw vragen. Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina.

Urenregistratie software vergelijken
8.1 (80.83%) 24