T-mobile biedt 4G voor thuis abonnementen aan

t-mobile

T-mobile verkoopt sinds gisteren 4G Abonnementen voor vast internet thuis. Klanten kunnen kiezen uit drie databundels waarvan de goedkoopste begint bij €30 per maand daarbij krijgt de klant 25GB aan data. De overige bundels hebben een grootte van 50GB en 100GB. T-mobile heeft eerder een pilot in thuis internet dan ook succesvol afgerond.

4G voor Thuis in 3 varianten

Deze abonnementen zijn vooral interessant voor consumenten die in een gebied wonen waar geen vaste verbinding te krijgen is. Dit kan komen omdat er geen coax aansluiting in de grond ligt of de telefooncentrale is te ver weg voor een fatsoenlijke snelheid. Zo zijn er bedrijven die geen goede internetverbinding kunnen krijgen, of consumenten die regelmatig van woning wisselen omdat ze anti-kraak wonen. Voor deze groepen is een 4G thuis abonnement dan ook een uitkomst.

S’nachts onbeperkt surfen

De snelheid bij het abonnement is 120 Mb/s download en 50 Mb/s upload. Er is een speciaal virtueel netwerk ontwikkeld om de klanten goed van dienst te kunnen zijn. Twee van de drie abonnementen hebben de optie om s’nachts onbeperkt te kunnen internetten. In deze uren gaat er niets van de databundel af en kunnen klanten downloaden of filmpjes bekijken op hun telefoon zonder dat hun databundel word aangetast.

Meer vrijheid nieuw 4G abonnement

Voor de databundel van 50GB betaalt men €40 en voor de databundel van 100GB €50. Is de databundel op dan kan er extra data bijgekocht worden. Uiteraard is een vaste internetbundel goedkoper maar bij de 4G thuis abonnementen is meer vrijheid. Internet vergelijken is eenvoudig op Vergelijk.com geef de soort internet aan die u wenst en wij tonen u alle internet abonnementen op prijs en voorkeur.

Plaats een reactie