Nieuws: De energieprijzen zijn verlaagd

Tablet merken

Er zijn verschillende tablet merken waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u kiezen voor de Apple iPad, Acer tablets, Asus tablets en Samsung tablets. Uiteraard zijn er ook nog enkele kleinere tablet merken, maar dit zijn de belangrijkste merken op de consumentenmarkt.

Welke tablet merken zijn er?

In feite zijn er vier tablet merken die erg populair zijn: Apple iPad, Acer tablets, Asus tablets en Samsung tablets. Deze merken hebben de markt voor een groot gedeelte gedomineerd. In de laatste jaren zijn de verkopen van tablets wel afgenomen, omdat de markt inmiddels enigszins verzadigd is. De tablet merken innoveren niet meer heel erg. Toch zijn er tegenwoordig wel een aantal leuke features. Zo kunt u nu ook een toetsenbord koppelen aan de verschillende modellen. Dat maakt het ook erg ideaal voor op reis. U kunt uw laptop dan eventueel thuislaten.

Apple iPad

De eerste iPad van Apple kwam op de markt op 2 maart 2011. Toch werd de tablet 14 maanden daarvoor al aangekondigd. Apple zette de wereld op zijn kop met hun nieuwe apparaatje. Uiteraard draaien deze iPads van Apple op de eigen software iOS. Inmiddels zijn er al tientallen verschillende modellen op de markt gekomen. Zo zijn er speciale kleinere modellen op de markt gebracht, maar kunt u ook kiezen voor grotere modellen met het formaat van een laptop. De prijzen lopen uiteen van enkele honderden euro’s tot ruim 1.000 euro voor de nieuwste iPad Pro. De iPads van Apple werken handig samen met de iPhones, MacBooks en iMacs van het merk.

Acer tablets

Acer staat vooral bekend om haar laptops en computers. Toch heeft het merk inmiddels ook al talloze leuke tablets op de markt gebracht. Daarmee behoort het bedrijf nu ook bij een van de beste tablet merken van dit moment. De Acer tablets zijn vaak erg scherp geprijsd. Voor circa 150 euro kunt u al een tablet van het merk in huis halen. Daarmee zijn deze modellen een stukje goedkoper dan bovengenoemde modellen van Apple. Veel duurder dan 350 euro worden de duurdere modellen van het merk ook niet. Daarmee blijft het dus ook betaalbaar als u kiest voor dit merk.

Asus tablets

Asus heeft verschillende tablets op de markt gebracht. Ook dit merk staat bekend om haar kwalitatieve computers. Als u een tablet wilt kopen van dit merk heeft inmiddels ook een ruime keuze. Zo kunt u kiezen voor modellen vanaf circa 189 euro. Echter zijn er ook een aantal duurdere modellen, waarbij u ook een toetsenbord kunt aansluiten. Dat maakt een laptop en tablet in een.

Samsung tablets

Tot slot zijn de Samsung tablets uiteraard ook op de markt. Dit merk gaat de concurrentie vooral aan met de Apple iPad. Ook Samsung heeft namelijk een aantal high-end tablets op de markt gebracht. Er zijn echter ook voldoende goedkopere modellen waar u uit kunt kiezen. De verschillende tablets van Samsung werken allemaal op de Android-software van Google. Dat geldt uiteraard ook voor de smartphones van dit merk. U kunt de tablets van dit merk uiteraard koppelen aan uw smartphone van Samsung.

Vergelijk.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord