Nieuws: De energieprijzen zijn verlaagd

Mobiele telefoons vergelijken

Wilt u graag mobiele telefoons vergelijken? Met behulp van onze handige telefoonvergelijker vergelijkt u eenvoudig en snel verschillende smartphones en abonnementen. Er is een speciaal filtersysteem aanwezig waarmee u gemakkelijk kunt filteren op uw voorkeuren. Op basis daarvan staat de goedkoopste aanbieder altijd bovenaan. U kunt mobiele telefoons vergelijken en bestellen binnen slechts enkele minuutjes. Daarmee haalt u uw nieuwe smartphone ook snel in huis.

Waarom mobiele telefoons vergelijken?

Mobiele telefoons vergelijken kent meerdere voordelen. Er zijn tegenwoordig natuurlijk ontzettend veel merken die smartphones aanbieden. Het is dus ook erg lastig om daar een keuze uit te maken. Er zijn bovendien niet alleen veel smartphones, maar ook zijn er erg veel verschillende providers. Goed vergelijken is daarom ook erg verstandig. Zo bent u ervan verzekerd dat u niet te veel betaalt voor zowel uw provider als uw smartphone.

Keuze uit talloze smartphones

Via het vergelijkingssysteem heeft u keuze uit talloze providers en smartphones. Mobiele telefoons vergelijken is erg eenvoudig op Vergelijk.com. U kunt namelijk gemakkelijk aangeven wat voor smartphone u graag wilt en welk abonnement bij u past. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven hoeveel internetdata u wilt en hoeveel belminuten en sms’jes u graag wilt. Standaard filtert het systeem op de populairste smartphones van dit moment, maar u kunt ook zelf aangeven wat voor smartphone u wilt. Wilt u bijvoorbeeld kiezen voor de nieuwste iPhone? Dan kunt u dat aangeven bij de filters.

Keuzehulp mobiele telefoons vergelijken: iOS, Android of Windows?

Er zijn voldoende mensen die al wel weten wat zij graag willen voor smartphone. Bepaalde mensen zijn trouw aan de iPhone, terwijl anderen zweren bij een Android-smartphone. De iPhones van Apple draaien allemaal op de eigen iOS-software, terwijl onder andere Samsung, Huawei en Sony gebruikmaken van Android. Er zijn ook nog een beperkt aantal telefoons die gebruikmaken van Windows en u kunt nog kiezen voor Blackberry. Hieronder volgt meer informatie over de verschillende besturingssystemen.

iOS

iOS is het besturingssysteem van het populaire merk Apple. Het Amerikaanse bedrijf heeft dit systeem gelanceerd in 2007 op haar eerste iPhone. In de loop der jaren is het besturingssysteem steeds verder aangepast en verbeterd. Men noemt iOS ook wel het meest veilige besturingssysteem op de smartphonemarkt. De leercurve is mogelijk iets hoger dan bij Android, maar het design is prachtig. Wilt u graag mobiele telefoons vergelijken met het besturingssysteem iOS? Filter dan op iPhones in het overzicht.

Android

Android is een opensourcesysteem dat is ontwikkeld door Google. Het systeem wordt onder andere gebruikt op smartphones van Samsung, Huawei en Sony. De layout kan flink verschillen per smartphone en dat maakt het ook unieker. Zo kunnen ontwikkelaars een eigen skin installeren. In de Play Store is er een ontzettend uitgebreid aanbod aan apps. Wel zorgt dit voor de nodige veiligheidsproblemen. Zorg er daarom voor dat u alleen betrouwbare apps downloadt.

Keuze uit verschillende providers

Er zijn verscheidene providers waar u uit kunt kiezen in Nederland. Elke provider rekent weer haar eigen tarieven. Het is dus ook erg belangrijk dat u goed vergelijkt. U kunt echter uw provider thuis voor internet, bellen en televisie combineren met uw mobiele abonnement. Zo biedt KPN een leuke deal voor KPN Thuis en KPN Mobiel, maar ook hebben Vodafone en Ziggo samen een actie. Hieronder volgt een overzicht van de deals van dit moment.

KPN Mobiel en KPN Thuis

Als u thuis KPN heeft kan het ook handig zijn om te kiezen voor KPN Mobiel. U krijgt namelijk vijf euro korting op uw abonnement en u ontvangt dubbele data. Bovendien kunt u data delen met uw huisgenoten. Heeft iemand op uw woonadres te weinig data? Of heeft u juist te weinig data? Dan kunt u dat aan elkaar geven. Bovendien ontvangt u bij deze provider ook een gratis televisiepakket.

VodafoneZiggo

Heeft u thuis een Ziggo-abonnement? Dan kan het lonen om te kiezen voor een Vodafone-abonnement voor uw smartphone. U krijgt namelijk iedere maand vijf euro korting op uw Vodafone-abonnement. Bovendien kunt u een gratis zenderpakket kiezen, ontvangt u dubbele data en een gratis beveiligingspakket. Als u mobiele telefoons vergelijken gaat heeft u de mogelijkheid om te filteren op Vodafone.

Telfort

Telfort heeft ook een combivoordeel-deal. Hierbij krijgt u maandelijks vijf euro korting op uw factuur, ontvangt u twee keer zoveel belminuten en internetdata en kunt u gratis FOX Sports Eredivisie kijken. Eventueel kunt u dit pakket upgraden naar FOX Sports Compleet voor slechts 5 euro per maand.

T-Mobile

Heeft u thuis een T-Mobile abonnement? Dan kunt u ook mobiele telefoons vergelijken met de provider T-Mobile. U ontvangt namelijk vijf euro korting op uw abonnement en u betaalt geen aansluitkosten voor uw mobiele abonnement. Als u deze twee diensten combineert kunt u eveneens gratis FOX Sports Eredivisie kijken. Ook hier kunt u dit pakket upgraden naar FOX Sports Compleet voor slechts 5 euro per maand.

Simyo

Simyo is overgenomen door KPN en daarom bieden de twee aanbieders samen een combivoordeel. Zo verdubbelt Simyo het aantal belminuten en sms’jes indien u thuis ook KPN heeft.

Liever een los toestel kopen in combinatie met een sim only abonnement?

Als u wilt kunt u ook een los toestel kopen. Dat heeft als voordeel dat u geen BKR-registratie krijgt. Als u namelijk kiest voor een smartphone met een toestelwaarde die hoger is dan 250 euro bij een telefoonabonnement, krijgt u een BKR-registratie. Dat kan nadelig uitpakken als u een lening wilt aanvragen. Zo is het onder andere lastig om een hypotheek aan te vragen met een dergelijke registratie. Een los toestel kopen heeft daarom ook zo zijn voordelen. U heeft dan ook minder hoge maandlasten, omdat u alleen hoeft te betalen voor uw sim only abonnement. Daarnaast kunt u, indien gewenst, ook prepaid vergelijken. Wel dient u dan een groot bedrag zelf in te leggen voor uw smartphone. Dat moet natuurlijk wel voor handen zijn.

Kies de juiste contractperiode

Als u een nieuw abonnement afsluit heeft u keuze uit verschillende contractperiodes. Zo kunt u niet alleen kiezen voor een jaarcontract, maar ook kunt u kiezen voor een tweejarig contract. Vaak is een tweejarig contract voordeliger dan een eenjarig contract. Als u een maandelijks contract wilt, zult u uw smartphone los moeten kopen. Dan kunt u dat combineren met het goedkoopste sim only abonnement.

Start direct met mobiele telefoons vergelijken

Wilt u graag mobiele telefoons vergelijken, maar heeft u toch nog enkele vragen of opmerkingen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Gedurende deze uren beantwoorden wij uw vragen natuurlijk graag. Stuur uw vragen zo specifiek mogelijk door, zodat wij u ook zo uitgebreid mogelijk kunnen helpen.

Vergelijk.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord