Telefoonabonnementen

Voor de één echt het moment van het jaar, voor de ander vooral keuzestress. Het kiezen van een nieuw telefoonabonnement valt niet altijd mee. Ga je voor een iPhone, een Samsung of toch een HTC? Wil je een abonnement of en simmonly en wat doe je met het internet?

Lees onderstaande tips en scoor daarna gewoon heel eenvoudig jouw beste telefoon deal. Want zo kan het ook.

Start met iOs of Android

Heb je je keuze tussen iOs en Android bepaald, dan ben je zo ongeveer al op de helft. Kies je namelijk voor iOs heb je direct voor Apple en dus de iPhone gekozen. Of vice versa natuurlijk. Kies je voor Android, dan heb je een extra stap te doen met de keuze tussen onder andere Samsung, Huawei, HTC en nog enkele andere merken. Heb je nu een bepaald merk en werkt dat fijn, weet dan dat elk merk een soort van schil over het besturingssysteem legt met eigen niet te wissen apps.

Heb je nu een Android telefoon maar ook een iPad of andere Apple apparatuur? Dan is toch kiezen voor een iPhone een optie. Je kunt dan makkelijker data uitwisselen en synchroniseren.

Leeftijd speelt een rol

Ook jouw leeftijd speelt een rol in de keuze van je nieuwe telefoon. Jongeren hebben anderen wensen dan als je wat ouder bent. Ook of je de telefoon zakelijk of privé gebruikt, speelt mee in de keuze. Hou daar dus ook rekening mee. Ben je jonger, besef dat jij dan waarschijnlijk veel vraagt van je telefoon. Je wil downloaden, uploaden, filmpjes kijken, muziek luisteren en nog veel meer. Het liefst tegelijk. Kiezen voor een krachtige processor is dan een goed idee. Net zoals de keuze voor een batterij die wat langer mee gaat. Zodat je niet telkens tussen door je telefoon hoeft op te laden.

Ben je wat ouder dan wil je vooral dat je telefoon makkelijk te gebruiken is. Daarnaast is een goed afleesbaar scherm en duidelijke menus een goede optie. En misschien wil je ook wel wat grotere fysieke knoppen. Bedenk ook dat de audio belangrijk is. Wil je ook tussendoor foto’s kunnen versturen, dan staat een goede camera ook op het wensenlijstje net als een redelijke duur van de batterij. Een goede camera is overigens ook heel prettig voor FaceTime en dus fijn als de kinderen en kleinkinderen je even willen zien.

Internet combineren met je telefoon

Bereikbaar zijn was al belangrijk maar is dat nu nog veel meer. Omdat je minder op visite mag, is je telefoon nu letterlijk het lijntje tussen jou en je vrienden en familie. Internet op je telefoon is dan bijna een vereiste. Maar ook thuis wil je goed internet. Het beste internet abonnementmaakt dat je op alle fronten goed voorzien bent tegen een voordelige prijs. Zo kun je genieten van internet, overal en altijd bereikbaar zijn en bijtanken bij de tv. En doordat je een combi maakt, hou je geld over voor andere leuke dingen.

Plaats een reactie