Nieuws: De energieprijzen zijn verlaagd

Telefoons vergelijken

Wilt u graag telefoons vergelijken? Vergelijk via Vergelijk.com zowel losse toestellen als telefoonabonnementen. Onze handige telefoonvergelijker wordt iedere dag ge-update met de meest recente aanbiedingen.


Waarom telefoons vergelijken?

Telefoons vergelijken is om meerdere redenen verstandig. Er zijn tegenwoordig zo ontzettend veel telefoons dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Bovendien zijn er niet alleen ontzettend veel telefoons, maar ook ontzettend veel providers. Om die reden is telefoons vergelijken gewoonweg erg aan te raden. Via ons handige systeem heeft u keuze uit een ruim aanbod aan telefoons.

Een ruim aanbod

In het systeem treft u een overzicht van alle beschikbare providers en smartphones. Telefoons vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk. In het handige overzicht kunt u precies zien hoeveel internetdata, hoeveel belminuten en hoeveel sms’jes u krijgt. Daarnaast is het ook direct duidelijk wat u dient te betalen voor de smartphone. Er staat een maandelijks bedrag bij genoteerd én een eenmalig bedrag. In sommige gevallen betaalt u geen eenmalig bedrag, maar dan is het maandelijkse bedrag wel weer hoger. Binnen het aanbod heeft u keuze uit talloze verschillende smartphones. Standaard filtert het systeem de populairste smartphones van dit moment. Wilt u specifiek zoeken naar een bepaald toestel? Selecteer deze dan bovenaan in de tool.

Verschillende merken

Er zijn veel smartphoneaanbieders op de huidige markt. Zo kunt u onder andere kiezen voor smartphones van Apple, HTC, Huawei, Motorola, LG, Nokia, Samsung of Sony. Ook zijn er nog een aantal andere merken, zoals bijvoorbeeld Blackberry. De smartphones van dit merk waren enkele jaren geleden nog erg populair. Sommige Nederlandse consumenten hebben een voorkeur voor een bepaald merk. Het is dan wel zo fijn als u deze van tevoren alvast kunt selecteren. Gelukkig maakt onze handige vergelijker dit mogelijk.

iOS, Android of toch Windows?

Er zijn ook Nederlanders die geen voorkeur hebben voor een bepaald merk. Echter kan het wel zijn dat er een voorkeur is voor een bepaald besturingssysteem. Zo wordt Android op veel verschillende smartphones gebruikt. Onder andere Samsung, Huawei en Sony maken gebruik van dit platform. Het is een opensourcesoftware, welke is ontwikkeld door Google. Er zijn ook nog een beperkt aantal smartphones die draaien op Windows. Verder heeft Apple haar eigen software ontwikkeld: iOS voor iPhone. Ook Blackberry heeft haar eigen software op de smartphones.

Android

Android wordt gebruikt door onder andere LG, Huawei, Samsung en Sony. Ook de eigen telefoons van Google maken uiteraard gebruik van dit platform. Android is gemakkelijker aan te passen dan bijvoorbeeld iOS. Het platform biedt veel vrijheid en muziek kan gemakkelijk via uw computer worden toegevoegd op de smartphone. Ook is er een ruime keuze uit toestellen. Dat kan echter wel weer zorgen voor keuzestress. Gelukkig kunt u daarvoor telefoons vergelijken via ons handige systeem. Een ander nadeel van Android zijn de veiligheidissues. Iedereen kan namelijk apps toevoegen aan de Play Store.

iOS

iOS is het besturingssysteem van Apple. Dit besturingssysteem wordt standaard geïnstalleerd op iedere iPhone. Het systeem werd in 2007 geïntroduceerd en daar zette men de smartphonemarkt mee op zijn kop. Een nieuw tijdperk was aangebroken. Veel fabrikanten zijn het Amerikaanse merk gevolgd in haar ideeën. Het is een veelzijdig systeem, welke standaard goed in elkaar zit. Dit besturingssysteem van Apple is het veiligste besturingssysteem op de smartphonemarkt. De leercurve kan echter wel vrij hoog zijn. Het is moeilijker te begrijpen als een Android-smartphone.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

telefoons vergelijken - ios is populair

Kies uw favoriete provider

Desgewenst kunt u ook kiezen voor een bepaalde provider. In sommige gevallen kan het verstandig zijn om te kiezen voor een bepaalde provider. U kunt tegenwoordig abonnementen met elkaar combineren. Als u thuis bijvoorbeeld ook vast internet, telefonie en televisie hebt van KPN, kunt u ook kiezen voor een telefoonabonnement bij deze provider. Dat biedt veel voordelen. Hetzelfde geldt voor VodafoneZiggo, Telfort, Simyo en T-Mobile. Als u telefoons vergelijken gaat, is het daarom raadzaam om rekening te houden met de volgende extra’s.

KPN Compleet

KPN biedt het actiepakket KPN Compleet, indien u een mobiel abonnement combineert met een alles-in-1-pakket. U krijgt onder andere vijf euro korting op uw abonnement, u ontvangt dubbele data (in geheel de Europese Unie) en u kunt gratis onderling bellen met andere KPN’ers. Tevens ontvangt u een extra gratis zenderpakket naar keuze. Heeft u tot slot nog meerdere smartphone abonnementen op een huisadres? Dan kunt u MB’s met elkaar delen. Handig als een van jullie al door zijn of haar MB’s heen is!

VodafoneZiggo

Kiest u voor een abonnement bij Vodafone én heeft u thuis Ziggo (internet + tv of een alles-in-1-pakket)? Dan kunt u profiteren van vele extra’s. Zo bespaart u iedere maand standaard vijf euro op een Red-abonnement. Ook kunt u gratis een extra zenderpakket afsluiten. U heeft keuze uit Movies & Series, Sport Totaal en Kids. Ook ontvangt u gratis het Safe Online XL pakket voor veilig internetten. Dit pakket kunt u gebruiken op maximaal 20 apparaten. Tot slot wordt uw de data van uw smartphone-abonnement ook nog eens verdubbeld.

Telfort

Kiest u voor de provider Telfort? Dan kunt uw smartphone-abonnement combineren met televisie en internet: de CombiVoordeel-deal. Maandelijks krijgt u vijf euro korting per maand op uw factuur. Ook krijgt u twee keer zoveel minuten en MB’s. Heeft u thuis ook interactieve televisie? Dan krijgt u ook nog eens FOX Sports Eredivisie of een Opnemen-pakket. Iedere maand kunt u uw aanpassingen weer wijzigen. Liever de ene maand Fox Sports en de andere maand Opnemen? Het kan!

Simyo

Kiest u voor een sim only abonnement van Simyo én heeft u thuis internet van KPN? Dan verdubbelt het aantal minuten én het aantal MB’s. Simyo maakt namelijk gebruik van het KPN-netwerk en heeft zodoende een deal met KPN gesloten.

T-Mobile

Kiest u voor een T-Mobile abonnement? En heeft u thuis verscheidene producten van T-Mobile, zoals T-Mobile thuis en interactieve tv? Dam ontvangt u iedere maand 2,50 euro korting op uw thuisfactuur. Ook kijkt u volledig naar Fox Sports Eredevisie of Fox Sports Compleet voor slechts vijf euro per maand. U betaalt bovendien nooit aansluitkosten voor uw abonnement, indien u ook T-Mobile voor thuis heeft.

U ziet maar weer: als u telefoons vergelijken gaat, is het ook raadzaam om te kijken naar de verschillende providers. In sommige gevallen is het erg aantrekkelijk om te kiezen voor een bepaalde aanbieder.

Los toestel?

Beschikt u al over een goed abonnement, maar wilt u wel een los toestel kopen? Dan kunt u natuurlijke ook losse telefoons vergelijken. Het voordeel daarvan is, is dat u gegarandeerd geen BKR-registratie ontvangt. Indien u uw telefoon in een keer voldoet, houdt u er namelijk geen schuld aan over.

Telefoons vergelijken met abonnement

Wilt u daarentegen wél telefoons vergelijken met abonnement? Dan heeft u een ruime keuze in onze telefoonvergelijker. U kunt namelijk gemakkelijk de wensen van uw abonnement aanpassen. Zo kunt u onder andere aangeven welke provider u graag wilt, wat de prijs per maand minimaal en maximaal mag zijn, welke internetsnelheid u wilt én hoe lang de contractduur mag zijn. Op basis daarvan kunt u ontzettend gemakkelijk telefoons vergelijken die passen binnen uw wensen en budget.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

Samsung Galaxy telefoons vergelijken

BKR-registratie

Als u telefoons vergelijken gaat, is het belangrijk dat u rekening houdt met de BKR-registratie. Indien u een toestel op afbetaling koopt, welke meer dan 250 euro bedraagt, wordt het krediet geregistreerd bij de BKR. Dat betekent dus dat u een BKR-registratie ontvangt. Dat kan nadelige gevolgen hebben, bijvoorbeeld als u een lening wilt afsluiten of een hypotheek wilt afsluiten. Gelukkig zijn er drie manieren om de BKR-registratie te voorkomen:

  • U koopt het toestel los en combineert dit eventueel met een sim only abonnement;
  • U koopt een toestel met een waarde van minder dan 250 euro;
  • Het toestel betaalt u af tot 250 euro. De rest van dat bedrag plaatst u wel binnen uw abonnement. Daarmee ontvangt u geen BKR-registratie, omdat u niet meer dan 250 euro ‘leent’ op afbetaling.

De BKR-registratie wordt massaal vermeden door Nederlandse consumenten. Een BKR-registratie heeft immers alleen maar nadelen. Gelukkig kunt u de registratie gemakkelijk vermijden. Houd daar rekening mee als u telefoons vergelijken gaat.

Een sim only abonnement?

Heeft u nog een geschikt toestel, maar wilt u wel graag een nieuw abonnement? Of koopt u een los toestel in combinatie met een sim only abonnement? Dan kunt u ook gemakkelijk sim only abonnementen vergelijken via onze website. Het voordeel daarvan is, is dat u sowieso geen BKR-registratie ontvangt. Bovendien profiteert u van een vast laag maandelijks bedrag voor uw abonnement. Immers hoeft u geen telefoon af te lossen binnen uw abonnement.

Kies bij voorkeur voor 4G

Als u telefoons vergelijken gaat, kunt u kiezen uit verschillende internetsnelheden. U kunt namelijk kiezen voor 3G of 4G. Het is raadzaam om te kiezen voor een 4G-abonnement. De smartphones van tegenwoordig worden steeds beter én hebben daarmee ook een snellere verbinding nodig. Zo worden er steeds grotere foto’s en video’s verstuurd via WhatsApp en andere apps. De kwaliteit van de foto’s worden hoger, maar ook het aantal MB’s stijgen.

Qua prijsverschil zit er vaak maar weinig verschil in 3G of 4G. Het scheelt vaak maar een euro per maand.

Kies de juiste contractduur

In principe kunt u kiezen uit drie contractperiodes: direct opzegbaar, een jaarcontract of een tweejarig contract. Veel Nederlandse consumenten kiezen voor een jaarcontract. Daarmee zit u niet direct ergens voor een lange periode aan vast én kunt u na een jaartje alweer verder kijken. Direct opzegbare contracten zijn vaak veel duurder. Tweejarige contracten zijn overigens vaak het voordeligste. U blijft dan vrij lang bij dezelfde provider, maar u profiteert wel van een extra scherp tarief.

Vragen over telefoons vergelijken?

Wilt u graag telefoons vergelijken, maar heeft u toch nog enige vragen? Dan kunt u uiteraard op ieder moment van de dag contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Gedurende deze uren beantwoorden wij uw vragen natuurlijk graag.

Vergelijk.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord