Nieuws: De energieprijzen zijn verlaagd

Tips voor goedkoop bellen

Goedkoop bellen: wie wil dat nou niet? Er zijn meerdere manieren hoe u kunt besparen op uw belkosten. Wilt u graag goedkoop bellen? Lees dan onze handige tips om vanaf nu te besparen op uw mobiele kosten.

Goedkoop bellen: prepaid of sim only?

Wilt u graag goedkoop bellen? Dan is het in ieder geval raadzaam om te kijken naar uw huidige abonnement. Heeft u een prepaidkaart of belt u met een abonnement? Als u veel belt, is een sim only abonnement vaak voordeliger dan een prepaidkaart. Als u extreem veel belt, kunt u zelfs kiezen voor een onbeperkt abonnement. Hieronder volgt meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Goedkoop bellen met een prepaid simkaart

Als u beschikt over een prepaidkaart bent u vaak erg bewust van uw telefoonkosten. Zodra uw tegoed op is, is het ook daadwerkelijk op. U kunt dan ook niet meer bellen, sms’en of internetten. Deze optie is vooral handig als u vrij weinig gebruikmaakt van uw smartphone. Gebruikt u uw smartphone echter veel? Dan kunt u beter kiezen voor een ander alternatief als u goedkoop bellen wilt. Belt u weinig? Dan is dit juist een erg goedkope vorm.

Goedkoop bellen met een sim only abonnement

Een sim only abonnement is vooral interessant als u goed op de hoogte bent van uw verbruik. Op basis daarvan kunt u namelijk eenvoudig kiezen voor het goedkoopste sim only abonnement. Kies liever voor iets meer minuten dan te weinig. Als u meer belt dan dat uw abonnement toelaat, betaalt u vaak een hoge prijs per minuut. Wisselt het verbruik van uw belminuten elke maand? Dan kunt u ook goedkoop bellen met een onbeperkt abonnement. In dat geval kunt u dus onbeperkt naar anderen bellen binnen de EU. Er zijn steeds meer providers die deze onbeperkte pakketten aanbieden. Dat hoeft ook helemaal niet duur te zijn. U kunt al onbeperkt bellen vanaf slechts 14,95 euro per maand via Robin Mobile.

Goedkoop bellen? Kies voor een ruime bundel

Wilt u graag goedkoop bellen? Kies dan liever voor een ruime bundel dan voor een krappe bundel. Het is namelijk voordeliger als u een aantal belminuten per maand overhoudt dan wanneer u buiten uw bundel belt. Bij sommige providers kunt u uw resterende belminuten zelfs meenemen naar de volgende maand.

Goedkoop bellen is gratis bellen

Wilt u al helemaal goedkoop bellen? Tegenwoordig is gratis bellen natuurlijk ook goed mogelijk. Zo zijn er talloze handige apps die u kunt downloaden op uw smartphone. U kunt onder andere kiezen voor Skype, maar ook kunt u bijvoorbeeld bellen via Facetime of Facebook Messenger. Hierbij heeft u tegenwoordig ook de mogelijkheid om te bellen met meerdere personen tegelijk.

Er zijn ook verscheidene providers waarbij u onderling gratis kunt bellen. Heeft u bijvoorbeeld Lyca of Lebara? Dan kunt u onderling gratis bellen naar mensen met dezelfde provider. Dat maakt goedkoop bellen tegenwoordig steeds gemakkelijker.

Betaal niet voor uw ‘gratis’ smartphone

Er zijn nog steeds veel telecomaanbieders die ermee adverteren: u krijgt een gratis smartphone. Die smartphone is natuurlijk niet echt gratis, maar is verwerkt in uw mobiele telefoonabonnement. Maandelijks betaalt u daarvoor een vast bedrag binnen uw abonnement. Het is vaak voordeliger om los een smartphone te kopen en dit te combineren met een sim only abonnement. Bovendien krijgt u geen BKR-registratie als u los een smartphone aanschaft. Immers betaalt u uw telefoon dan in een keer af.

Voordelig bellen? Sluit vandaag nog een geschikt abonnement af

Wilt u graag goedkoop bellen? Zorg er dan voor dat u kiest voor een geschikt abonnement. U heeft keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kunt u natuurlijk kiezen voor een prepaidkaart, maar ook kunt u kiezen voor sim only. Als u wilt, kunt u ook kiezen voor een telefoon met abonnement. Goed vergelijken is in ieder geval bijzonder belangrijk. Daarmee voorkomt u onnodig hoge kosten en kunt u daadwerkelijk voordelig bellen. Heeft u nog vragen met betrekking tot het vergelijken of over onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard helpen wij u graag.

Vergelijk.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord