Top Oxxio actie: Tijdelijk €225,- Cashback korting bij nieuw 1 jaar vast contract

Oxxio is producent en leverancier van groene energie en gas. Als eigen producent is het een stuk makkelijker om de prijzen scherp te houden. De afhankelijkheid is er dus niet van derden. Als consument geniet u dan van een voordeelprijs, de meerkosten zijn er niet bij. Oxxio profiteert van de schaalvoordelen en dat werkt door naar u. Behalve de gegarandeerde  lage prijzen voor groene stroom en CO2 gecompenseerde gas mag u ook regelmatig leuke aanbiedingen tegemoet zien. Ze hebben recent weer een aanbieding geplaatst die u kan aanspreken. We houden u het heel graag voor.

€225,- Cashback bij 1 jaar vast contract bij energieleverancier Oxxio!

U krijgt bericht dat het tijd is om uw huidig energiecontract te verlengen. Maar u wilt toch wel even de aanbiedingen op de markt bekijken. Haast elke grote energieleverancier heeft er wel een aanbod. Welk  aanbod is de beste vraagt u zich vast wel af? Kan in principe elke aanbieding zijn. Maar onderscheidt moet er zijn. En dat is de €225,- Cashback aanbieding van Oxxio bij een 1 jaar vast contract. U krijgt als nieuwe klant de garantie dat u gedurende de duur van het contractjaar een voordeel tarief betaalt voor groene stroom en CO2 gecompenseerde gas. Daarnaast krijgt u dan ook nog de verrekening van de €225,-(cashback korting)  aan het eind.  Dus een EXTRA voordeel op een voordeel!

Wilt u weten wat u gaat betalen als u overstapt naar Oxxio en dit contract sluit? Op de website van Vergelijk.com vindt u de energievergelijker. Hier kunt u dan uw verbruikswaarden en andere relecante informatie invoeren. Op basis van deze gegevens wordt er binnen een paar ogenblikken een gemiddelde prijs. Dat kan uw mogelijk tarief worden. Stap over en profiteer samen met Oxxio!

Plaats een reactie