Turkije Alanya All inclusive 7 dgn vanaf €619*

Lekker genieten van de zon en op basis van All Inclusive? Dan moet je wel in Turkije zijn! Vlieg op woensdag 3 augustus 2016 naar de Turkse Riviera in Alanya en geniet 7 dagen lang van de zon, het strand en de mooie omgeving van Turkije voor €619 per persoon. De kust van Alanya is voorzien van mooie zandstranden met op enkele plaatsen kiezelstrand. Iedere liefhebber kan in Alanya zijn hart ophalen. of je daar nu komt om te zonnen, of voor de rust en de cultuur er is voor iedere liefhebber mogelijkheid genoeg.

Welness in Turks badhuis

Ga bijvoorbeeld naar een Turks badhuis voor een overdadige massage of een heerlijke scrub. Bezoek de oude burcht de Karavanserai en snuif de invloeden van Turkije op. S’avonds kunt u deelnemen aan een Turkse avond waarbij u onder genot van een heerlijk diner een spectaculaire show kunt bijwonen met buikdanseressen.

Meer vakantie’s Turkije vergelijken op Vergelijk.com

Andere vakantie’s in Turkije bekijken kan natuurlijk ook op Vergelijk.com we vergelijken meerdere Turkse badplaatsen zoals Antalaya, Bodrum, Marmaris of Side. Vergelijk Turkije vakantie’s met onze vakantie vergelijker en wie weet vliegt u volgende week al naar de zon.